Sunday, January 14, 2018

KENAPA SUKA SLIMMING LOTION ORGANIK SVEL-TIYZ

Ado ore, suko losyen hok panas. Lagi panas, lagi suko. Ado ore xsuko panas. Che kak xsuko losyen hok panas. 3 hari xhile lagi pijar panas losyen.

Slimming lotion pilihan che kak ialah svel-tiyz. Slimming organik yang menggunakan bahan2 premium dan natural seperti halia bara, capsicum, ginseng dll. Takde bahan bahaya. Semua siap labtest. Ado vitamin E, aloe vera dan shea butter. Sesuai utk dry skin dan stretchmark. 2 dalam 1 la lebih kurang fungsi losyen ni.

 Dah la tu, cantik dalam Gold tube, tampak eksklusif gitteeww..

Halia Bara (red ginger) bertindak membakar lemak di bawah kulit sambil membuang lebihan angin dalam badan. Ia sangat efektif dalam membuang lebihan inci di badan anda.

Nak kesan yg lebih cepat ? Ambil "cling wrap plastic" dan balut kawasan badan yg ingin dibuang lebihan lemak dan inci setelah menyapu SVEL-TIYZ. Balut lah dalam 30minit ke sejam ke. Lagi lama lagi bagus. Biar berpeluh banyak !

Bauannya pun bestttt.. Bau apple green. Jadi kalau nak sapu lepas tu keluar rumah pun NO PROBLEM. Takyah risau badan berbau herba ke ape. 😉

 Disebabkan natural aja bahan-bahannya, expiry date pun tak lama. 6 bulan je.

Produk organik ni, meme keno byk sabar dan istiqamah..

Berminat:
☎️ www.wasap.my/+60133703161

#MNM #mommynoahmikail #slimminglotion #svel-tiyz

No comments: