Showing posts from 2023Show all
MANFAAT MADU TULEN FOREVER

Che kak sangat tertarik apabila tengok orang duk share betapa pekat dan hitam madu mentah dari pergunungan Spain. Lebah diternak di kawasan tanah tinggi dan persekitarannya bebas daripada pencemaran kerana jauh dari bandar dan k…

KENAPA SIGN UP MEMBERSHIP FOREVER LIVING

Dulu, che kak sign up membership Forever sebab suka sangat dengan ubat gigi aloe vera propolis. Nak beli dengan harga jimat.  Lagipun bayar rm90 keahlian dapat aloe vera gel sebotol. Jimat. Che kak memang macam tu. Gi sopim k…

MANFAAT ALOE PROPOLIS CREME

*FOREVER ALOE PROPOLIS CREAM* ๐Ÿƒ๐Ÿ Aloe Propolis Cream adalah hasil kombinasi dua jenis penawar semulajadi iaitu aloe vera dan propolis lebah. Propolis lebah diketahui boleh membantu melawan jangkitan. Lebih baik jika digunakan …

MANFAATKAN SET IMMUNE BOOSTER

Set Immune Booster Sekiranya anda atau ahli keluarga anda sedang mengalami masalah seperti ✅batuk berkahak ✅batuk berpanjangan dan lama ✅sering demam ✅ selsema dan hidung tersumbat ✅lelah dan asma ✅kencing manis ✅Covid19 ✅imun b…

KEBAIKAN ALOE PROPOLIS CREME

Aloe Propolis Creme combines pure inner-leaf aloe vera gel and bee propolis. Vitamins A, E and C work to nourish and moisturise the skin while propolis helps rejuvenate skin for a smoother, suppler look and feel.

KEBAIKAN MINUM MADU FOREVER

KEBAIKAN MINUM MADU SETIAP HARI ๐Ÿฏ๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹1. MENGURANGKAN ANGIN DALAM BADAN Jika anda selalu alami kembung perut, amalkan minum madu bersama air suam setiap pagi.  ๐Ÿ’‹2. MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI Madu asli mengandungi enzim, vit…

ALOE LIQUID SOAP SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

Aloe liquid soap ni tak terhad untuk tangan sahaja. Boleh guna untuk face, body, hair. Kalau yang kulit sensitif sangat sesuai.. kandungan utama aloevera, argan oil dan coconut.. sangat premium dan mampumilik.  Best!

SCRUB FOREVER MEMBANTU BUANG KULIT MATI

Scrub yang halus & wangi ni boleh scrub 1 badan tau๐Ÿ˜ฑ Yang best boleh guna setiap hari ๐Ÿ˜ ⛅buang kulit mati ⛅kurangkan masalah jerawat ⛅kulit makin lembut ⛅kulit makin cerah ⛅kulit glow/ bermaya ๐Ÿ’Banyak lagi benefit scrub n…

NAK BISNES YANG BEST TANPA PERLU BERGANTUNG PADA DOWNLINE?

Sebab tu che kak suka biz Forever. Tak perlu susah susah nak cari downline . Jadi ahli tak mesti kena aktif berniaga. Untuk sendiri guna sahaja pun tak pe tetap enjoy benefit 5 hingga 30% diskaun. tak de minima belian. tak perlu…

SABUN DAN DEODORANT BANTU ATASI MASALAH BAU BADAN

ADA MASALAH BAU BADAN?  Sabun avocado dan deodorant aloe vera sangat membantu mengatasi masalah bau badan. ๐Ÿ“ŒAloe Avocado Face & Body Soap bahan hebat yang terkandung ALOEVERA + AVOCADO BUTTER  bahan semulajadi yang selamat …

MANFAAT FIBER FOREVER

1️⃣๐— ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜€๐—ถ ๐—ฆ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜ Serat / fiber yang diambil setiap hari dapat membantu melancarkan proses pembuangan air besar dan melegakan masalah sembelit. 2️⃣๐— ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐—ž๐—ผ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—น &a…