Showing posts from 2021Show all
KENAPA FOREVER ADALAH PILIHAN YANG TEPAT UNTUK BISNES

Syarikat Forever living sebuah syarikat networking biz yang kukuh.  ✅Ada ladang aloe vera dan ternakan lebah terbesar sendiri. ✅Ditubuhkan sejak 1978 (sudah 43tahun) ✅Berada di 168buah negara di dunia termasuk ARAB SAUDI & B…

MAKE MONEY FROM ALOE

Tak sangka minum aloe vera gel forever, sihat dapat income pun dapat. Minum aloe vera, dapat usus sihat. Apabila usus sihat, segala nutrien akan terserap dengan baik. Maka masalah bermula dari perut seperti sembelit, buncit, gas…

SANTAI-SANTAI JANA INCOME DENGAN FOREVER

Mac 2020 sign up ahli April 2020 dah VIP 💰Bonus April 2020 = 55 sen + untung runcit rm30 💰Bonus Dec 2020 = RM250 + untung runcit rm250 santai2 copy paste je pon.  Che kak keje 5 hari seminggu.  Tuhan janji siapa usaha dia dapa…

DEODORANT ALOE VERA HILANGKAN KERAK

Salah 1 kelebihan deodorant Forever Living ni ialah menghilangkan kerak2 yang dah lama sangat terkumpul kat bawah lengan tu. Tak percaya? Cuba la pakai. Hanya RM43 untuk stick deodorant yang sangat selesa dipakai dan tak melekit…

KENAPA ALOE VERA GEL RASA MASAM

Mula-mula minum aloe vera gel ni alamak..cam pelik jer..🤣🤣 Masam gilaaa kaww 🤪 Repeat lagi next day, next week & next month Makin hari makin lain rasa lain harini esok rasa lain pulak. Haaa..kalau nak tahu tahap toksin da…

VITAMIN C FOREVER SANGAT SEDAP

Pertama kali makan vitamin C yang sedap sangat. 🍊 Rupanya Vitamin C dalam Absorbent-C adalah sumber daripada buah oren , betik dan buah-buahan eksotik lain yang masak sendiri di bawah sinaran matahari dan bukannya diperam dalam…

APAKAH KESAN MINUM ALOE VERA GEL FOREVER

Gel daun Aloe Vera atau AVG Apa kesannya kalau uolls minum🤩: ❤️perut rasa best kempis tak muncit ❤️inchloss efek sangat ketara ❤️mudah nak membuang ❤️badan rasa ringan ❤️kepala tak migrain ❤️perut tak sebu, gastrik terkawal ❤️b…

JANA INCOME MELALUI BISNES ONLINE

Tadi sempat dengar perkongsian dari seseorang tentang bisnes online. Ramai yang kehilangan pekerjaan, kurang pendapatan atau tunggu kerja yang sesuai dengan kelulusan. Pekerjaan yang menguntungkan sekarang ni ialah bisnes online…

ALOE VERA GEL, NECTAR, PROPOLIS CREME BANTU ATASI MASALAH ECZEMA, PSORIASIS

Ramai gak customer che kak ada masalah eczema, psoriasis.  Rata2 asbab amal AVG / Aloe Nectar & Propolis, katanya kondisi kulit bertambah baik. Syukur serasi Yang ada masalah yang sama je faham cemana stress dan efek keyakin…

BISNES DARI RUMAH BERSAMA FOREVER

Kalau uoll teringin nak jana income dengan poduk forever,  atau nak tambah koleksi barang niaga,  nak pulangan komisen yg besar siap payslip sume tapi modal kecik, nah amik set ni.  Item dalam set ni high demand.  Tapi kalau ada…

KEBAIKAN FIELD OF GREEN FOREVER

Sapa nak cantik kulit or nk fit, amik lah ye FOG ni KEBAIKAN DAN KELEBIHAN FIELD OF GREEN FOREVER - MENGANDUNGI : ✅mineral, protein,  ✅asid amino,  ✅enzim,  ✅aexntioksidan  ✅klorofil  kandungannya terdiri ♦daun barli muda,  ♦rum…

CARA MOVE UP RANK VIP FOREVER

MOVE UP TO LEVEL VIP  (Assistant Supervisor) Makin ramai nampak peluang besar bila upgred VIP Huntungggg tau Sebab forever bagi tempoh dua bulan kumpui belian nak moveup to VIP rank.  Yang ada modal RM1550, takyah tunggu, bulih …

KENAPA PILIH FOREVER

*Kenapa ramai  pilih Forever?* Produk memang kegunaan harian, repeat order tinggi, demand pun tinggi sebab memang produk keperluan.  Kalau tak beli dengan kita pun , diorang beli kat kedai or farmasi or orang lain So why not sam…

FOREVER BANTU JANA INCOME

Zaman covid ramai yang terjejas pendapatan.  Che kak tengok ramai sekarang buat  macam2 side income untuk menanggung kehidupan.  Janji halal Kepada semua di luar sana  yang berhasrat nak tambah pendapatan dan yang terkesan dari …

INSPIRASI KEJAYAAN SEORANG PENGAWAL KESELAMATAN

Ini GILBERT dari FILIPINA..  Selama 19 tahun bekerja sebagai PENGAWAL keselamatan. Nak sekolahkan anak pun tak mampu. Beliau tekad untuk buat biz forever demi mencari yuran dan perbelanjaan sekolah anak2. Alhamdulillah berkat kes…

JOIN BISNES FOREVER

Kalau uoll teringin nak jana income dengan poduk forever,  atau nak tambah koleksi barang niaga,  nak pulangan komisen yg besar siap payslip sume tapi modal kecik, nah amik set ni.  Item dalam set ni high demand.  Tapi kalau ada…

FIELD OF GREEN BANTU CANTIK

Sape nak kulit cantik, bersih, sihat syorkan sangat korang amalkan ni Siyes, ni lagi satu produk Forever yang BEST Biasalah perempuan sape tak suka cantik2 kan. 😁 Selain dari guna skincare (luaran) Dalaman pun kena rawat boleh …

COMBO ALOE VERA GEL

Meh2 cuci mata tengok set apa yang uols nak. Simple je supplement forever ni. Basic dia aloe vera gel.  Www.wasap.my/+60133703161 Disclaimer:  Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah seba…

BAGAIMANA ALOE VERA GEL DAN PROPOLIS CREME BANTU ATASI MASALAH KULIT

Ramai gak customer che kak ada masalah eczema, psoriasis.  Rata2 asbab amal AVG / Aloe Nectar & Propolis, katanya kondisi kulit bertambah baik. Syukur serasi Yang ada masalah yang sama je faham cemana stress dan efek keyakin…

KEBAIKAN DAN MANFAAT ALOE PROPOLIS CREME FOREVER

Kebaikan Forever Aloe Propolis Creme. 🎯Krim Aloe Vera Gel & Bee Propolis yang melegakan untuk seluruh badan. 🎯Sesuai untuk pertolongan cemas 🎯pH seimbang, sesuai untuk semua jenis kulit 🎯Mengandungi Aloe Vera Gel yang di…

BANTU ATASI MASALAH KULIT DENGAN ALOE VERA GELLY DAN ALOE PROPOLIS CREME

ADA MASALAH KULIT? 😌 Ramaiii sangat yang dah dapat manfaat daripada Aloe Gelly & Aloe Propolis Creme ni. 2 beradik ni saaangat best bila  digabungkan. ✅ Membantu masalah kulit akibat luka kecil, melecet, jerawat, kulit ter…

FOREVER TIADA CLOSING HUJUNG BULAN

Baru 1hb tapi order macam air hujan tak cukup 1page nak snapshot. 🤣🤣😂 Kat forever ni takde istilah closing Hari hari pun closing Familymagika punya style Malam closing, kita rehat celebrates Hari pertama awal bulan kita ready…

TESTIMONI AVOCADO SOAP FOREVER

Testimoni 1: Avocado soap Sabun bar berwarna hijau mint, bau alam yang sangat saya suka. Sabun ini memang efektif. Ia membersihkan kulit secara mendalam, menghilangkan kotoran, menjadikan kulit anda bersih dan terasa sangat halu…

BISNES FOREVER TAK GANGGU KERJA HAKIKI DAN BISNES LAIN

Kak, saya dah ada bisnes lain. Perlu ke saya wat bisnes forever. Sambil buat bisnes lain macam juai cekodok ke atau carwash ke boleh je tambah poduk forever. Pelbagaikan poduk untuk meriahkan lagi income kita. Che kak pun ada ke…

KENAPA CHE KAK SUKA DEODORANT FOREVER

Pengalaman bertahun2 mencari deodorant yang serasi dengan che kak. Lepas satu satu che kak beli dan try deodorant. Sedih tau bila kita balik keje, suami kita suruh pi mandi sebab tiak busyuk, masyam. Hilang keyakinan diri na…

KENAPA CHE KAK MENCARI PARTNER BISNES FOREVER

Bisnes MLM Terkini & Kekal Trending Sejak 1978 Adakah anda sedang mencari bisnes MLM terkini & trending? Tahniah! MLM adalah salah satu bisnes yang sangat berpotensi. Tapi sila berhati-hati dengan bisnes SCAM yang bersel…