Showing posts from 2021Show all
 10 SEBAB UTAMA KENAPA PERLU MENGAMALKAN PATI ALOE VERA

Aloe vera / lidah buaya / daun sabir terkenal sebagai penawar semulajadi untuk pelbagai jenis penyakit dalam & luar. Jom baca sedikit info tentang aloe vera 👇 1. MEMBINA BADAN - Ia mengandungi 20 JENIS asid amino termasuk 7 …

WELLNESS PACK - IKHTIAR SIHAT DAN KUATKAN IMUN BADAN

Dah ada ke produk yang dapat membantu meningkatkan imun badan kita dan family kita?  Antibodi yang kuat adalah perisai bagi mencegah jangkitan virus. Meh tengok kebaikan produk Forever  dapat membantu jadi perisai.  Aloe Vera Gel…

APAKAH BAHAYA ALUMINIUM DALAM DEODORANT

Gais, che kak nak habaq apa yang che kak tahu la. Hangpa tahu dak?  ⛔ Aluminium dalam antiperspirant dan deodorant boleh menyebabkan toksik yang menyumbang kepada pembentukan logam berat dalam otak.  ⛔  Deodorant yang menutup li…

KENAPA MINYAK IKAN FOREVER TERBAIK

Tahu tak, apa perbezaan minyak ikan Forever dengan minyak ikan jenama lain?  Minyak ikan laut Artik dan minyak zaitun dan ditambah vitamin E semulajadi — formulasi istimewa dari Forever.  "Apa yang special sangat dengan  Ar…

KENAPA PILIH BIZ FOREVER

Ada yang nak cuba try test peluang bisnes?  Jom kita cuba Forever.  Modal join ahli RM90, tetap dapat barang RM90, best dapat balik duit tu. Macam free je kan?  Che kak bagi peluang kat diri che kak selama 3 bulan. Try test buat…

KENAPA ALOE VERA AGEN DETOKS TERBAIK

🌱Ramai orang yang ingat aloe vera hanya sebagai agen detoks je, sebenarnya didalam aloe vera ada banyak sifat² yang membantu untuk sel kita sihat. 🌱Aloe vera ada saponin ataupun sabun semulajadi yang berfungsi untuk mencuci ke…

BAGAIMANA ALOE VERA GEL BANTU TANGANI ANXIETY

Wah, malam ni ahli grup pakat sharing pengalaman anxiety. Masing-masing ada perubahan selepas konsisten amal aloe vera gel. Lepas tu add on absorbent c, arctic sea, royal jelly, pomesteen, bee propolis.  So, che kak cuba related…

JOM KENAL PENGASAS FOREVER LIVING

Pengasas Forever Living ialah Dr. Rex Maughan dimana sebelum lahirnya Forever beliau sememangnya salah seorang MULTI BILLIONAIRE di Amerika Syarikat. Forever Living lahir pada 13 Mei 1978, berpengkalan di daerah kecil Scottdale,…

BAGAIMANA PRODUK FOREVER LIVING MEMBANTU MASALAH GOUT

Mereka yang pernah alami jer tahu bagaimana rasa sakit seksa apabila #gout menyerang...menyucuk nyucuk bahagian sendi terutama area ibu jari kaki. Gout ni biasa bila dah menyerang dia tak bagi tanda² awal terus bagi yang tahap s…

SUPPLEMENT FOREVER DARIPADA BAHAN ALAMI

Poduk simple je gais. Tapi hasil sangat membantu tambahbaik kesihatan.  Aloe vera gel lengkap vitamin, asid amino, mineral, zat.  Madu pula 100% madu tulen tanpa campuran air, gula. Dari pergunungan spain, terus dibotolkan. Boto…

APAKAH MAKSUD ORAC?

Nilai ORAC tu apa?  ORAC = Oxygen Radical Absorption Capacity Nilai #ORAC adalah petunjuk (indicator) sejauh mana antioksidan dapat menghalang/menentang kerosakan radikal bebas ke atas tubuh badan kita. #pomesteenpower

BAGAIMANA SET IMMUNE SUPPORT FOREVER BOLEH MEMBANTU MENINGKATKAN DAYA TAHAN BADAN

Sekarang ni musim pelbagai penyakit bawaan kuman, virus, bakteria dan macam-macam lagi la segala bawaan penyakit.  Tapi tak salahkan kalau kita amalkan supplement bagi menguatkan antibodi kita. Sistem dalam badan kena kuat untuk …

KENAPA PERLU UPGRADE RANK VIP FOREVER

Setiap kali beli susu kambing Mikkae, mesti dapat free sample produk Forever dari mamicery. Sample ubat gigi, sabun, aloe vera gelly, propolis creme, moisturizing lotion eh banyak lagi la. Dah terjatuh cinta  pulak dengan produk …

APA BEZA PATI DELIMA POMESTEEN POWER

Kalau orang tanya apa beza pati delima forever dengan pati delima poduk lain. Che kak tak tahu nak compare. Macam orang tanya apa beza suami che kak dengan suami orang lain. 😂 Suami korang, korang la yang tahu apa baiknya. Suam…

KONSISTEN MINUM ALOE VERA GEL BANTU PESAKIT STROKE

Feedback AVG Alhamdulillah mendapat perkhabaran baik Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. #familymagika #chekakforever #aloeveragel

KENAPA PILIH FOREVER LIVING SEBAGAI BISNES DAN JANA INCOME

Kenapa che kak pilih Forever Living sebagai bisnes? Che kak nak citer pengalaman bagaimana terjebak dengan biz.  Che kak zero dengan minat dan pengalaman biz.  Kononnya nak bersara awal dan ada rezeki lepas pencen, boleh gi mera…

FOREVER POMESTEEN POWER TINGGI ANTIOKSIDAN

Forever Pomesteen Power® Cer korang blend buah delima, manggis termasuk kulit isi buah, pear, raspberry, blackberry, blueberry.  Apa ntah nama proses yang orang panggil untuk blend buah tu. 🤔 Semua tu korang boleh dapat dalam se…

TESTIMONI SABUN AVOCADO DAN DEODORANT ALOE VERA

Tadi ma call katanya kalau free, mai hantar sabun avocado dan ubat tiak deo aloe vera. Ada kawan ma nak. Pandai ma pomote. Ma sharing testimoni ma sendiri je.  Che kak bagi sabun avocado sebab masa tu kebetulan rasa malas nak gi…

10 SEBAB KENAPA COMBO ALOE VERA GEL DAN ARCTIC SEA MENJADI PILIHAN

10 sebab aloe vera gel dan arctic sea menjadi pilihan: 1. Detox usus dan salur darah 2. Dapat bekalkan oksigen dan nutrisi kepada tisu dalam badan dan memberi tenaga 3. Tambahbaik kesihatan dan sistem imun 4. Mengurangkan berat …

JOM SIHAT DAN CANTIK SERTA DAPATKAN DISKAUN PRODUK FOREVER

Apa susah2 Klik je la, kan Semua di hujung jari Walaupun sebagai user, bagus kita ada id sendiri. Leh klik2 je. Dapat less pulak tu.  Time ada kelapangan, kita sopim2 di branch hujung minggu.  Time bizi keje hakiki, kita klik2 j…

KENAPA ALOE VERA GEL

Berbaloi bila kita consume minuman lidah buaya dari Forever. Kita akan dapat rasai rasa sebenar lidah buaya.  Bukan campuran air (jus). Forever guna spesies aloe vera terbaik di dunia, iaitu Aloe Barbadensis Miller. Ia juga dist…

COMBO RAMADHAN