Showing posts from 2020Show all
KEBAIKAN VITAMIN C FOREVER

Absorbent C Forever ni memang ramai yang cari tau. Sebab ape? 🍋Forever Absorbent-C Forever🍋 - 👍1 biji bersamaan 4 biji lemon dan kekal selama 4jam dalam tubuh kita. - 💥Apa yg membezakan Absorbent-C Forever dgn Vit C yang lai…

CARA SIHAT DAN CANTIK LUAR DAN DALAM

Jemput minum AVG dulu. Bancuh ngan madu, perghh sedap.  Untuk apa-apa masalah sekalipun, masalah kulit ka masalah penat ka. Masalah kebas ka , lemak banyak ka. Apa-apa masalah la sekalipun rawat usus dulu. Pastu nk amik apa-apa…

SABUN AVOCADO JIMAT DAN BANTU HILANGKAN KUSAM

Teruja betul bila try pakai sabun avocado yang mamicery bagi.  Sabun ni sama saiz sabun mandi tu Rege dia RM26 je Rasa tak percaya sabun avocado murah macam ni Potong kecik-kecik jimat sangat Bila che kak pakai, terus rasa wow! …

BISNES TANPA LOAN

BUSINESS TANPA LOAN Nak buat bisnes Forever tak perlu buat loan.  Tak payah loan la, RM 90 je join ahli. Vip RM 1550 je.  Tu pon boleh kumpul 2 bulan punya belian. Tu pun dapat produk RM1820.  Forever ni networking biz paling si…

3 KONSEP BISNES FOREVER

3 konsep biz Forever  ✅ Bukan orang tengah ✅ Bukan sistem pairing ✅ Bukan sistem point Nak tau kenapa Forever pentingkan 3 point ni? 👉 sistem point ni biasa mengecilkan perolehan pengedar/ejen. Sebab tu dalam Forever tak pakai …

FOREVER BISNES CASH FLOW

Ramai yang tak suka dengan bisnes MLM sebab katanya kena paksa cari orang untuk diletakkan dibawah atas tujuan kepentingan tertentu. Sebab rata-rata memang kebanyakan MLM, kalau kau nak income besar atau capai rank tertinggi 100…

KENAPA PILIH BISNES PRODUK FOREVER LIVING DAN UPGRADE VIP

JOM JADI VIP FOREVER Musim gawat ramai yang cari backup income, extra income. Lagi- lagi kalau baru nak bermula, kena amik kira banyak benda, dari segi modal, dari segi barang apa yang nak dijual. Kalau nak pilih niaga barang, k…

KEISTIMEWAAN ABSORBENT C FOREVER

Yang ditunggu tunggu dah sampai gais Hot stuff..... laku kerasss si absorbent C poreber Apa yg special Absorbent-C Forever ni? ✅Ada oat bran utk serapan khasiat vit c lebih baik. Bila ada oat Vit C senang badan nak serap sebab p…

KENAPA CHE KAK PILIH VIP DAN APA BESTNYA JADI VIP FAMILY MAGIKA

Setiap kali beli susu kambing Mikkae, mesti dapat free sample produk Forever dari mamicery. Sample ubat gigi, sabun, aloe vera gelly, propolis creme, moisturizing lotion eh banyak lagi la. Dah terjatuh cinta  pulak dengan produ…

BERSAMA FAMILY MAGIKA

Company kukuh dah 42 tahun 169 negara . Biz plan simple easy profitable duplicable . Produk head to toe berasaskan aloevera & madu high demand.  . Ramai FBO menjadikan forever sbg biz utama atau tambahan.  . Meh la join Fami…

PELUANG JANA INCOME BERSAMA FOREVER

PELUANG JANA INCOME BERSAMA FOREVER Asal mula nak cuba produk sahaja, tengok macam best, so signup , lgpun takde renewal fee, so ok lah, dah alang2 nak guna dapat ID, dapat beli, dapat diskaun. , slowly beli dan try produk forev…

APAKAH KEISTIMEWAAN PROTEIN LITE FOREVER

Apa special shake Forever Lite? Sebab ada aminotein Apa itu aminotein? Aminotein tu adalah teknologi blending beberapa enzyme Protease utk mempastikan penguraian Protein kepada blok2 amino acids yg ringkas & amat diperlukan …

CIRI-CIRI YANG PERLU ADA DALAM BISNES MLM & KENAPA FOREVER LIVING HARUS JADI PILIHAN

1. Produk yang dijual adalah jelas tujuannya (suplemen kesihatan, skincare, body care berasaskan aloe vera & produk lebah) 2. Produknya bukan emas & perak 3. Komisyen yang diberikan kepada ahli untuk setiap penjualan dan …

PERSONALCARE FOREVER

Ha ni lah dia personal care yg murni2 mampu milik. Tu harga retail je. Belum lagi harga ahli mur2 je.  Nak harga less 15% ke 35%..uolls pilih sendiri 👉Aloe moist tu elok naw sapa kulit kering. Che kak dah cuba pakai kat muka se…

ALOE SCRUB DAN ALOE VERA GELLY PENJAGAAN WAJAH YANG BERSIH

Kulit wajah yang bersih. Kita orang biasa biasa sahaja kan. Bukan artis bagai nak buat pembedahan plastik. Nak cucuk sana dan cucuk sini. 👍Kita nak kulit wajah bersih dan lembap sahaja. Itu sudah cukup. -nampak segar -rasa lemb…

RANGKAIAN PRODUK FOREVER KEPERLUAN HARIAN

Rangkaian produk Forever keperluan harian Semua orang guna deodorant,sabun, ubat gigi, lipbalm.. tu belum  sempoo, krim panas, losyen, multivit, madu dll Che kak sendiri dah guna start bulan 3 hari tu. Sangat serasi. Sama guna s…

TIPS KENAL BISNES MLM

Yang mana tengah berkira nak join bisnes tu, lagi-lagi bisnes MLM, sila beringat ye. Jangan duk gelap mata dengan hasil yang banyak dalam masa singkat. Orang kita ni biasa la kalo orang cakap dapat pulangan lumayan dengan hanya …

NAK BISNES DENGAN SET VIP FOREVER?

Nak cuba berniaga kecil kecilan? . Nah amik pakej yang che kak suggest ni . 10 AVG 10 Madu RM1550 sahaja . Sekali pembelian je untuk dapatkan title vip,  bukan kena repeat setiap bulan. Takde kene menten apa2 untuk entitle diska…

ALOE VERA GEL DAN MADU TAMBAH BAIK KESIHATAN

Nak tido dah ke, Minum ni dulu.. esok banyak kije gaissss Kene ada extra energy.... . Kombo matchmade in heaven AVG & MADU . Amalkan dua2 tambahbaik kesihatan usus  Bila usus & dalaman kita sihat,  indirectly luaran kita…

BAGAIMANA CARA NAK JANA INCOME DENGAN ALOE VERA GEL DAN MADU

Daripada melebur duit kat skim cepat kaya,   meh amik pakej biz forever as VIP ni.  Jual 2 hostelling item ni: ALOEVERA 99.7% purity dan 100% PURE MADU Siapa boleh consume ni? Dari anak-anak kecil (lebih 1 tahun ke atas) sampai …

FOREVER SESUAI DIJADIKAN SIDE INCOME

Che kak tak minat bisnes yg kena cari orang utk efektif. Pairing kaki kiri kanan utk dapatkan value point. Sbb che kak tak reti nak pujuk org.  Che kak tak minat bisnes yg mengkayakan org atas sedangkan downline tergagau2 cari o…

KENAPA FOREVER MENJADI PILIHAN

42 tahun takde produk baru,  Forever fokus dua produk - aloevera & madu Sbb dua ni repeat order pun tinggi tiap bulan.  . Bertuah rasa juai produk Forever,Yang best tu Forever ada ladang aloevera dan ladang lebah Forever men…

REVIEW DEODORANT, SCRUB, SUNSCREEN FOREVER

Meh che kak nak citer 3 item pr0duk forever yang memang che kak dah love teruk. Org tgh jatuh cinta tak nampak dah yg lain. 🤣 #AloeEverShieldDeodorantStick.  Deodorant aloe vera jenis stik. Tahan lama. Dah lebih 6 bulan che kak…

ALOE MOISTURIZING LOTION BANTU ATASI KULIT KERING

Aloe Moisturizing Lotion adalah pilihan terbaik untuk muka, tangan dan badan, membantu menangani kesan pencemaran daripada persekitaran. Apabila losyen ini diratakan dan diserap ke dalam kulit, makeup boleh dipakai seperti biasa…

FOREVER FIBER

Forever FIBER  direka khas untuk : 📣 Menyokong pengambilan serat yang optimum 📣 Mudah larut dalam air. Diminum bersama aloe vera gel atau minuman lain. 📣 Cepat melarut. Bebas #gluten. 📣 Forever Fiber ™ menyediakan 5 gram ser…

TELAN BANYAK SUPPLEMENT MEMBEBANKAN BUAH PINGGANG

Che kak paling malas nak telan banyak2 supplement abcdefghz.. Takut terbeban buah pinggang kalu telan banyak sangat.  Nak telan maajun, jamu, manjakani  lagi. Wakaka.  . Tapi nak gak menten sihat cantik kurus bertenaga, nak boos…

MANFAAT FOREVER ALPHA-E FACTOR

NAK KULIT SIHAT DAN CANTIK?? 💃FOREVER ALPHA-E FACTOR💃 🌸Forever Alpha-E Factor adalah cecair emolien lembut yang dirumuskan untuk membekalkan rawatan anti pengoksidaan bagi kulit muka, tengkuk atau mana-mana bahagian tubuh bag…

MADU MENTAH FOREVER

Dalam Forever ni, ada madu mentah tau...  Madu mentah adalah madu yang tak dimasak pun, tak ditapis, tak diproses... madu yang masih dikekalkan kandungan semulajadi royal jelly & debunganya... Madu Forever ni datang jauh dar…

WELLNESS PACK BANTU TINGKATKAN DAYA TAHAN BADAN

Sekarang musim pelbagai penyakit bawaan kuman, virus dll . Tugas kita to protect ourselves, digalakkan ambil suplemen bagi menguatkan antibodi kita.  Bulan ni Forever tawarkan Wellness pack bantu tingkatkan daya tahan badan : •Al…

RECOMMANDED ALOE VERA GELLY DAN ALOE SUNSCREEN UNTUK KULIT WAJAH

Combination aloe gelly & aloe sunscreen ni umpama macam matchmade in heaven . Siyes best sangat sbb che kak rajin guna . Siyess gaiss bukan kaleng2 sunscreen,  tak berminyak tak melekit takde whitecast . Aloe sunscreen forev…

PENJAGAAN ASAS KULIT WAJAH

Simple je penjagaan asas kulit, yg penting kena rajin jaga dan guna pr0duk yg bukan kategori pr0duk timbang kilo.  Kulit bersih, bebas jrwt, jrgt, kulit tak kusam pun dah cukup bagus.  Cuci kulit wajah dengan sabun avocado supay…

SERTAI FAMILY MAGIKA UNTUK JANA INCOME BERSAMA FOREVER

Dulu daftar ahli sebab nak jadi user je. Nak dpt diskaun pr0duk 15%. Dftr rm90 pun dpt balik tau tukar ngan barang. Cam free je.. Tak de yuran tahunan.  Suka nau ngan ubat gigi, deodorant, sabun, aloe lips. Lepas tu try sikit2 p…

KANDUNGAN DAN MANFAAT ARCTIC SEA MINYAK IKAN FOREVER

Korang yg sayangkan jantung dan ambil berat soal kesihatan salur darah korang, sangat² disarankan utk ambil Omega 3 dan Omega 9 didalam Arctic Sea ni.. Kandungan FOREVER ARCTIC-SEA ➡️ Minyak ikan 750mg - ikan salmon, ikan bilis …