Showing posts from 2020Show all
ALOE VERA GEL BANTU BERSIHKAN USUS DARI TOKSIN

sapa dah minum Aloe vera gel (AVG)?  ingat tau.. AVG ni bukan ubat pelawas, bukan julap, bukan nak suh mmbuanggg g toilet ja manjanggg AVG juga bukan ubat kurus Tapi  zat semulajadi SAPONIN dlm tu fungsinya mcm sabun..bersihkan u…

PUNCA BADAN TIDAK SIHAT DAN CARA MENGATASINYA

Semalam baca status Dr Rizal,  Katanya sapa2 yg kerap komplen bdn tak sedap sakit sana ..sakit sini ..bisa sana ...bisa sini.. tak tahu punca... dia nasihatkan, baiki USUS dulu..  usus ni mcm otak kedua manusia.. jaga betui2..  …

FOREVER ALOE SCRUB BANTU PULIH SEL KULIT MATI

❤️Kenapa Forever Aloe Scrub sangat best❤️ 😍membantu memulihkan sel-sel kulit mati 😍membersihkan kotoran yang menyumbat liang menjadikan kulit lebih sihat tanpa kusam. 😍gabungan gel aloe vera, manik-manik halus jojoba dan baha…

BISNES FOREVER MENJADI PILIHAN

Ada yg baru nak cuba bisnes ke? Kalau baru nak cari pengalaman dan berjinak2 dgn bisnes, che kak cadangkan forever. Join ahli r m 90 dpt balik baucer dan dpt redeem barang.  Forever byk brg2 keperluan harian spt ubt gg sabun sya…

KENAPA PRODUK DAN BISNES FOREVER LIVING SANGAT BEST

FOREVER ada apa?Forever ada. 💛minyak ikan terbaik kombinasi minyak ikan+minyakzaitun+vit E 💛 aloe vera (daun sabir) utk detox 💛 produk berasaskan lebah- madu tulen, propolis(airliurlebah), pollen (debungalebah), royaljelly 💛…

DEODORANT FOREVER

🔎 Deodorant Forever Living ini mengandungi Aloe Vera, Vitamin C yang mampu mencerah, melembut dan sekaligus membasmi bakteria yang menjadi punca bau badan. . 🔎 Tidak mengandungi garam aluminium yang biasanya terdapat pada deod…

KENAPA DEODORANT ALOE VERA MENJADI PILIHAN

Ni duk d klinik. Ada temujanji scan. Che kak tgh berdebar juga ni. Sambil tunggu nombor giliran dipanggil, che kak rasa nak story pasal deodornt. Sbb duk tpt ramai org ni, bau badan mmg sgt sensitif bikin org sakit kepala dan lu…

ALOE VERA GELLY TIDAK MELEKIT

Nape tiub aloe gelly  ni basah? Sebab  letak dia dalam peti sejuk... Pastu... buat sapu kat kepala, kat muka, kat tangan... the feeling is soooooooo niceeeee gaisssss..... Sejukkkk... nyamannnn... Refreshing! Don't worry... …

 PRODUK PENJAGAAN FOREVER YANG WAJIB DIMILIK

Semua pro duk best. Tamak tul rasa nak citer semua dlm 1 post betapa best sgt dgn pro duk forever ni. 😜 Tapi che kak nak habaq 3 benda ni yg che kak rasa sgt berbaloi utk dimasukkan dlm senarai produk jagaan harian tuan puan se…

REVIEW DAN TESTIMONI DEODORANT ALOE VERA FOREVER

Asalnya join member forever sbb nak beli produk dgn rega ahli je. Try guna sikit demi sedikit produk yg ada, best la pulak. Duk tgk tepi kiri kanan atas eh depa duk juai2 jugak. Income masyuk. Eh untungnya depa. Kenapa depa untu…

KENAPA PENTING PILIH ALOE SUNSCREEN

Aloe sunscreen broad spectrum? Bila korang nak pakai sunscreen, pilih lah sunscreen yang ada broad spectrum sunscreen. Which is dapat protect both UVA dan UVB. Dengan kata lain ia boleh halang skin kita dari terdedah pd UV yang …

ALOE SUNSCREEN BROAD SPECTRUM

Che kak amat galakkan uols pakai sunscreen wpun uols nak pakai mekap. Sunscreen ni penting dlm penjagaan ku.lit. Che kak syorkan aloe sunscreen forever kerana: ☑️Spf 30 (broad spectrum) ☑️Sesuai untuk kulit oily, acne prone atau…

ALOE SUNSCREEN BANTU RAWAT SUNBURN

Aloe Sunscreen ni dengan SPF30 ni ada tone up effect yang membuatkan kulit kita tak nampak kusam. Tidak bercapuk, lightweight, mudah menyerap, dan tidak melekit tau.  Mengandungi vit E dan aloe vera. Ianya  sangat bagus untuk kul…

ALOE SUNSCREEN WATER RESISTANT

SUNSCREEN FOREVER Biasa tak korang kalau pakai sunscreen je melekit? berminyak? lepas tu jadi malas nak pakai?  Jeragat pun start naik. Alahai sayangnya sunscreen wajib tau kena pakai di rumah dan luar rumah elak naik jeragat. P…

PENGALAMAN SEBASTIAO MANUEL BERSAMA FOREVER

PENGEMIS sebelum bertemu Forever  Sebastiao Manuel.. berasal dari Angola.  Terpaksa melarikan diri dari perkampungan kerana perang saudara. Tinggal di bawah jambatan.  Pernah bekerja sebagai Tukang Kayu.  Gaji sebulan hanya dala…

MANFAAT SKINCARE INFINITE FOREVER

Advanced skincare terbaru dari Forever, INFINITE. Infinite ialah set skincare yg terbaru daripada Forever Living. Sebelum nie, FL ade juga produk skincare iaitu Set Forever Blanc and Set Sonya. Tapi, set yg terbaru nie adalah yg…

MAMYCERY THE POWER LEADER

Mami Cery Dia pernah gelombangkan brand 'S' satu masa dulu. Dia bukan calang² leader.. Dia pernah dapat income 1 juta dengan 'S'.  Apetah lagi dengan sistem Forever yang mudah, yang bayar bonus based on harga run…

KENAPA DEODORANT FOREVER MENJADI PILIHAN YANG SANGAT BEST

Deodorant... never in my life suka deodorant... Pernah dulu2 cuba pakai yg biasa beli kat kedai tu... jenis roll-on lah.. jenis spray lah, jenis stick lah... NO! NO! NO!... tak suka... tak suka.. tak suka! I don't like the f…

DEODORANT FOREVER BANTU ATASI MASALAH KETIAK BERBAU

Ni duk d klinik. Ada temujanji scan. Che kak tgh berdebar juga ni. Sambil tunggu nombor giliran dipanggil, che kak rasa nak story pasal deodornt. Sbb duk tpt ramai org ni, bau badan mmg sgt sensitif bikin org sakit kepala dan lu…

KENAPA KITA PERLU GUNA SUNBLOCK

Apa akan jadi kalau tak pakai sunblock? - JERAGAT (ni masalah utama wanita Malaysia especially bila dah meningkat usia) - Premature aging: kulit jadi nampak tua sebelum waktunya - Sunburn: ni semua orang pun tau kan?... kulit jd…

DEODORANT FOREVER TIDAK MENGANDUNGI GARAM ALUMINIUM

Deodorant dengan aloe vera dan bebas garam aluminium dari Forever. Badan berbau ni nampak je macam masalah terpinggir. Tapi hakikat, ia boleh buat kita rasa rendah diri dan anti-sosial! Kalau awak pernah alaminya sendiri. Awak m…

IKHTIAR RAWAT GASTRIK DENGAN MAKANAN SUNNAH

Sakit gastrik ni mmg blh buat derita. Apa keje pun tak leh nak buat. Che kak kena gastrik sejak zmn sekolah lg. Ubat gastrik setiap bulan kena ambik kat klinik.  Lewat mkn je mmg gastrik pun datang dgn tak malunya. Geram aih. Ta…

TERCARI-CARI SUPPLEMENT BERASASKAN MAKNANAN SUNNAH

Mencari supplement berasaskan makanan Sunnah? Ok, memang diakui Forever Living ni dr US, ladang pun kat US, scientist pun ramai org US.. Tapi kita patut bersyukur bila mereka nampak, mula mengkaji dan akhirnya mengakui kehebatan…

APAKAH ZAT DAN KHASIAT ALOE VERA GEL

APA BESTNYA MINUM ALOE VERA NI? ❤1. #Saponins bahan seperti sabun dan mempunyai ciri surfaktan (licin dan berbuih) ini bertindak mencuci dan membersihkan tisu tubuh. ❤2. #Lignin. Di Forever, hanya aloevera yang cukup matang saha…

KHASIAT ALOE BITS N PEACHES FOREVER

🍑Aloe bits n Peaches Forever🍑 Aloe Bits n Peaches Forever Living juga kaya vitamin C yang tinggi dari buah peach yang mampu memelihara kesihatan dan mencantikkan kulit kerana ia juga bersifat anti oksidan.  Amalan meminum Fore…

KELEBIHAN SKINCARE INFINITE FOREVER

Kelebihan skincare Infinite ialah: ✔menganjalkan kulit muka dan mengurangkan kedutan terutama sekali dibahagian bibir dan mata ✔Kulit pipi akan lebih anjal dan tak jatuh Sangat menggiurkan sebab ada ✅Aloevera + Pomegranate + Aca…

SIHAT DAN CANTIK DENGAN PRODUK FOREVER

Kenapa wajib sangat minum AVG? Sebab semua manusia ada usus. So jgn tanya lagi dah kenapa hahaha.. Kenapa wajib ambil artic sea? Sebab, Malaysia ni top1 obese gaisss. Tak obese pun kolstrol tggi haaa kurus2 pun tggi gakk.. bahay…