Friday, February 9, 2018

SET PENJAGAAN BAYI ORGANIK KELUARAN KOLEKSI MNM

 Mommy2, ibu2, mama2 tengah pening nak cari produk penjagaan baby yang organik?

TIGA produk dalam Baby Skincare Range keluaran Mommy Noah tau. Semuanya pure, suci dalam debu gittew dan BEBAS bahan merbahaya. DIJAMIN natural dan SELAMAT.

BabyWash Head-To-Toe (125ml)
Diperbuat oleh Pure Olive Oil, Coconut Oil dan Lavender Oil. Boleh dipakai seisi keluarga.



Nourishing Baby Oil (60ml)
Gabungan Pure Olive Oil, Coconut Oil, Apricot Kernel Oil dan Lavender Oil. Kalau anak ada ruam, ruam lampin, bekas gigitan serangga, mild eczema semua boleh sapu.



Organic Baby Powder (120g)
Ada tiga bahan je dalam produk ni. Arrowroot Powder, Kaolin Clay dan Chamomile Oil. Menyerap peluh dan Chamomile pula boleh membantu meredakan masalah kulit.



Nak beli SATU set boleh nak beli loose pun boleh. Tapi admin sangat syorkan uolls beli satu SET terus sebab lebih JIMAT. Sebab jika beli satu SET dapat harga PROMO RM 99 je !


Produk natural dan organik gini RM 99 untuk TIGA produk dah kira murah amat dah tu..

Kualiti sangat PREMIUM

Wasap: 0133703161

No comments: