Friday, May 29, 2020

GAMBAR PRODUK FOREVER

Apabila mak mertua engkau sporting kasi pinjam raga dan idea tempat untuk shoot gambar.😄😄

Engkau sebenarnya bedebar apabila anak dara engkau kutip bunga kat pokok. 😅😅




















Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh
#cod #selfpickup #pos


BAGAIMANA FOREVER BANTU SIHAT DAN CANTIK LUARAN DAN DALAMAN

Che kak suka tengok orang yang natural beauty. Walaupun tak mekap, tapi kita tetap kena jaga kebersihan kulit dan wajah agar 1tidak kusam. 

Kalau wajah kita kusam, nanti kita akan nampak lebih tua daripada usia sebenar. 

Kita juga yang akan berkecil hati kalau orang kata kita nampak tua. 

Baik luaran mahupun dalaman tetap kena jaga. Baru la natural beauty. 

Rutin che kak basuh muka dan mandi dengan #sabunavocado. Kaya dengan khasiat buah avocado. 🥑

Suka juga guna #aloescrub sebab tak pedihkan kulit. Biji scrub daripada aloe vera. Che kak scrub muka dan badan. Rasa licin je kulit. 

Sapu #R3 kasi tanggalkan sel kulit mati, membantu memperbaharui dan meremajakan kulit. Dia tak menggelupaskan kulit pun. 

Mix #aloepropoliscreme dan #aloeveragelly. Sapu sebelum tido. Hasilnya sangat best. Kalau nak lagi best, mix dengan #moisturizinglotion. 🐝



Untuk dalaman, amal minum #aloeveragel, #maduasli #arcticsea, #vitaminc #nectar dan #pomesteen. 🐟🍇🍎🍒


Semuanya untuk kesihatan dan kecantikan. Barulah seiring kecantikan dalaman dan luaran. Produk berasaskan aloe vera, madu, delima, minyak zaitun. 

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh
#cod #selfpickup #pos

Thursday, May 28, 2020

PRODUK PENJAGAAN DIRI DENGAN FOREVER

Nak gosok gigi tanpa gusi berdarah dan segar? 
➡️ Bright Aloe Vera Toothgel



Nak sabun muka dan badan tanpa mengeringkan kulit serta menanggalkan sel kulit mati? 
➡️ Aloe Avocado Face & Body Soap 



Nak scrub yang tidak memedihkan kulit dan mampu menanggalkan kotoran?
➡️Aloe Scrub



Nak syampu dan perapi yang mampu merawat masalah rambut gugur, kelemumur, gatal kulit kepala? 
➡️Aloe Jojoba Shampoo dan Conditioning Rinse



Nak deodorant tanpa garam aluminium dan tidak mengotorkan baju bawah ketiak? 
➡️ Aloe Ever Shield Deodorant Stick


Nak lip balm yang mampu melembapkan bibir kering dan menggelupas? 
➡️ Aloe Lips


Nak krim yang boleh memperbaharui dan meremajakan semula kulit? 
➡️R3 Factor Skin Defense Creme


Jom dapatkan produk penjagaan diri Forever Living. Head to toe tummy. 


Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

Tuesday, May 26, 2020

11 SEBAB KENAPA PERLU AMBIL POMESTEEN POWER

POMESTEEN POWER

✅Jus delima dan manggis serta mengandungi 7 jenis buah-buahan berkhasiat tinggi.

✅Mengandungi antioksidan yang baik untuk menghalang radikal bebas bertindakbalas terhadap sel dalam tubuh.




⁉️Anda mementingkan kesihatan luaran dalaman tubuh?
✅Cuba #Pomesteen yang organik dan berkualiti. Ia membantu mengembalikan fungsi tubuh yang optimum.

⁉️Tak suka makan supplemen?
✅Jangan risau, Pomesteen mempunyai rasa yang sedap dan menyegarkan.

⁉️Nak kulit gebu?
✅Jom cuba Pomesteen.

⁉️Risau hemoglobin rendah?
✅Pomesteen mengandungi ekstrak delima asli yang terbukti boleh membantu masalah rendah hemoglobin

⁉️Mahu awet muda?
✅Biiznillah, Pomesteen mengandungi antioksidan serta nutrisi yang membantu pemulihan sel

⁉️Banyak radikal bebas penyebab kanser?
✅Bentengi sel-sel tubuh anda dengan antioksidan dalam Pomesteen

⁉️Bina imun tubuh?
✅Selain antioksidan, Pomesteen juga mengandungi Vitamin yang diperlukan untuk pertahanan badan menangkis penyakit.

⁉️Kelesuan?
✅Mari bertenaga dengan Pomesteen!

⁉️Ingin melegakan kesan sampingan akibat radioterapi/kemoterapi?
✅Pomesteen membantu pembentukan sel baru dan membantu melegakan kesakitan yang anda alami.

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

Monday, May 25, 2020

3 LANGKAH UNTUK MENANGGALKAN SEL KULIT MATI

Sel kulit mati boleh membuatkan kulit wajah kita nampak kusam dan tua dari usia yang sebenar. Jom kita amalkan set penjagaan wajah dengan produk Forever Living yang sangat premium. 



Cuci muka dengan sabun avocado. Suka sabun ni sebab mengandungi minyak avocado yang kaya dengan vitamin A yang boleh membantu membuang sel-sel kulit mati, membantu membersihkan kulit wajah secara mendalam
dan kaya dengan vitamin E iaitu sumber antioksidan yang mampu mengurangkan garis-garis halus tanda penuaan dan kulit rosak akibat sinaran matahari.





Suka guna ALOE SCRUB sebab dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba(vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit, bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. 



R3 untuk RENEW sel & kolagen semulajadi kulit, RESTORE semula keremajaan kulit & RETAIN kelembapan & kesihatan kulit.. dengan kuasa Aloe Vera & Alpha Hydroxy Acid (AHA)...



Kata nak cantik 🤭🤭🤭

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

Saturday, May 23, 2020

SIAPA PENGASAS FOREVER LIVING

FOREVER AND EVER AND EVER NI SIAPA PENGASASNYA?
==========================

🏆Pengasas Forever Living ialah Dr. Rex Maughan dimana sebelum lahirnya Forever beliau sememangnya salah MULTI BILLIONAIRE di Amerika Syarikat. 😱

🏆Forever lahir pada 13 Mei 1978, berpangkalan di daerah kecil Scottdale, Arizona US.

🏆Beliau invest lebih kurang USD20,000,000 utk membuka Forever Living dan Forever satu-satunya syarikat direct selling yang 100% memiliki ladang sendiri, kilang sendiri dan bangunan sendiri di 169 buah negara.

🏆Forever BUKAN syarikat SUPPLIER kpd syarikat lain seperti 99% syarikat diluar. Forever MONOPOLI aloe vera dunia sebesar 92.5% malah Forever satu-satunya pengeluar dan pemproses produk madu TERBESAR di dunia.

🏆Oleh sebab itu Forever satu-satunya syarikat direct selling yang memberikan DISKAUN tertinggi kepada PENGGUNA iaitu 15% sehingga 48%. MENGAPA???

🏆Ini kerana Forever memiliki 100% ladang sendiri, kilang sendiri dan bangunan sendiri di 169 buah negara. Forever satu-satunya syarikat direct selling yang TIDAK berhutang dengan mana2 syarikat.



🏆 Forever hanya ambik 30% sahaja keuntungan sales manakala 70% keuntungan diberikan kepada KITA!!!

🏆Forever juga merupakan satu-satunya syarikat direct selling yang TIDAK menggunakan sistem POINT/PV/BV/UV, TIDAK menggunakan PAIRING.

🏆Bonus PENGEDAR BEBAS FLP dibayar hasil darab peratusan dengan HARGA JUAL produk dan bukan hasil darab POINT/PV/BV dan sebagainya.



join bisnes Forever dan dapatkan free AVG?


BAGAIMANA PRODUK FOREVER LIVING BANTU PROSES DETOKS

Nak tau apa fungsi 3 items ni dalam proses detox?



🍀Aloe Vera Gel🍀

Gel lidah buaya membantu pencernaan kita, menyokong bahagian penting untuk detoks. Menambah gel lidah buaya bersama air agar lancar pembuangan semasa membersih adalah cara yang terbaik bagi menyokong pergerakan usus setiap hari dan agar sisa dan toksin bergerak keluar dari sistem pencernaan anda.

Aloe vera kaya dengan vitamin, mineral, dan antioksidan - nutrien yang diperlukan oleh hati, buah pinggang dan organ detoksinya untuk berfungsi secara optimum.

Aloe Vera juga membantu menguatkan sistem imun dengan bahan antioksidan, asid amino, vitamin, dan mineral yang terdapat dalam gel ini. Aloe vera mengandungi polisakarida yang dapat meningkatkan daya tahan tubuh disamping dapat membantu sistem imun melakukan kerja dengan lebih baik.


🍀Arctic-Sea 🍀
Memecahkan lemak dalam badan dan menyingkirkan kolestrol jahat. Sebab telah terbukti Arctic-Sea boleh mencairkan kolestrol tidak baik dalam badan, kerana ia dihasilkan daripada minyak ikan semulajadi yang kaya dengan asid lemak penting, Omega 3 dan Omega 9, 100% untuk keperluan tubuh badan anda!


🍀Honey bee Forever@Madu🍀
FOREVER BEE HONEY adalah madu mentah yang 100% tulen(Gurun). Ia tidak dimasak, tidak ditapis, tidak diproses, dan dikekalkan kandungan semulajadi royal jelly dan debunganya.

Ia mengandungi 16 jenis asid amino, karbohidrat, vitamin, mineral dan enzim, dan adalah sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Suatu pemanis yang berkhasiat dan semulajadi, ia adalah mudah dicerna.

Nutrien yg ada dalam madu sangat penting untuk melarutkan/membubarkan/menceraikan lemak-lemak dan kolesterol. Sebab itu if uolss  makan terlalu banyak gula , berat badan akan cenderung untuk meningkat bukan disebabkan kalori yang ada, tetapi disebabkan tiada vitamin dan mineral. Berbeza dengan madu , madu adalah sumber terbaik dalam membekalkan nutrien yang diperlukan bagi mengurangkan berat badan.



Nampak kan fungsi 3 items antara item yg laku keras di Forever Living.

RENEW, RESTORE, RETAIN

R3 Factor...

Terbakor wei bila anak cucu cicit #teammamicery duk pakat beli R3 sampaikan stok dah abes. 😏😏


R3 ni berfungsi untuk singkirkan sel-sel kulit mati. Sel kulit mati ni yang buat kulit jadi kusam dan nampak tua dari umur. 

Biarkan R3 jalankan tanggungjawabnya  untuk RENEW sel & kolagen semulajadi kulit, RESTORE semula keremajaan kulit & RETAIN kelembapan & kesihatan kulit.. dengan kuasa Aloe Vera & Alpha Hydroxy Acid (AHA)...



Kata nak cantik 🤭🤭🤭

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#aloeberrynectar
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

PENJAGAAN KULIT WAJAH DAN BADAN DENGANFOREVER

Ada masalah kulit wajah dan badan?

Meh che kak bantu dengan set penjagaan kulit.


Avocado soap
Aloe scrub
Aloe propolis creme
Aloe vera gelly



Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#foreverpasirputeh

PATI DELIMA FOREVER LIVING

Kandungan pati delima dalam POMESTEEN sgt tinggi. Campuran buah-buahan tinggi anti oksidan. Manggis, pear, blackberry, raspberry, blueberry,  bijianggur, aloevera.

Tak sampai RM100 pun. Harga ahli boleh less lagi 15%.

Nasib baik tak beli yang mencecah ratusan ringgit.



Www.wasap.my/+60133703161



#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#aloeberrynectar
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

FOREVER R3 FACTOR SKIN DEFENSE CREME

R3 Factor

Seharian kita kat luar byk sgt terdedah dgn pencemaran kan?...

R3 Factor Skin Defense Creme ni yg bestnya boleh membantu memperbaharui dan meremajakan semula kulit. Kulit akan kelihatan lebih muda dan lembut...

Tak nak ke nampak awet muda? 😍

R3 Factor maksudnya:
R1: Retain
R2: Restore
R3: Renew

Permulaan keajaiban hasil semulajadi Produk-R3 Factor

Forever R3 Factor menyediakan tiga Faktor R untuk kulit: Mengekalkan + Menyimpan semula + Memperbaharui. 

Faktor-faktor ini membantu dalam mengekalkan tahap kelembapan semulajadi serta memperbaharui penampilan kulit. 



Ia membantu dalam mengembalikan kereaejaan kulit semulajadi yang sihat. 
Ia diselitkan dengan kekayaan pati aloe Vera gel, asid alpha-hydroxy dan kolagen larut.

Bahan-bahan semulajadi mengekalkan tekstur semulajadi kulit dan juga melindungi kulit drp pelbagai masalah.

Asid alpha hydroxy membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati serta mempengaruhi proses pembaharuan kulit. 
Ia kaya dengan Vitamin E yang mengandungi antioksidan bagi mendapatkan kulit yang sempurna.

Krim ini melindungi kulit daripada kesan pencemaran, radikal bebas dan faktor persekitaran. 
Ia adalah sangat lembut, licin dan dalam tekstur dan mudah untuk diaplikasi pada kulit anda. 

Anda boleh menggunakan krim ini sebelum keluar untuk melakukan aktiviti di bawah pancaran matahari.

Dapatkan Forever R3 Factor Creme yang mana ia adalah krim pelbagai guna dengan pelbagai manfaat.

👍Mengandungi kombinasi yang kaya dengan gel Aloe Vera yang distabilkan dan asid alpha-hydroxy 
👍Diperkaya dengan vitamin A dan E yang penting untuk kulit yang sihat 
👍Mengandungi asid buah-buahan utk menyingkirkan sel-sel kulit mati 
👍Mempengaruhi penjanaan sel-sel kulit baru 
👍Mengekalkan, memulihkan dan Memperbaharui kulit anda

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

Sunday, May 17, 2020

REZEKI DAPAT ORANG BAIK-BAIK

Allah, syukur sangat Allah hadirkan rezeki dapat orang baik2. Ada kawan suami  tolong gi belikan produk forever kat branch. Terima kasih suami che kak yang sentiasa support minat che kak. 



Che kak tak sempat nak g beli tadi. Biasanya che kak order on9 je. Tapi hari ni konon nak feeling g beli kat branch. Lagipun ada kastemer nak cepat. 

Syok berforever. Sambil beli untuk sendiri, boleh buat side income. 

Produk premium harga mampu milik. Join ada ID sendiri, boleh less 15% untuk setiap produk. 

Saturday, May 16, 2020

APA ITU ALOE BERRY NECTAR DAN KHASIATNYA

🎗ALOE BERRY NECTAR🎗
💟Aloe vera yang distabilkan 100% bersama buah kranberi segar + epal yang manis😋


💟Manfaat Nectar👇
●Mengawalatur + mengimbangi perubahan hormon badan
●Mengawalatur pengeluaran hormon tiroid
●Mengurangkan migraine
●Menyahtoksik badan + kulit
●Membantu mengekalkan saluran kencing yang sihat
●Mengekalkan kolagen
●Melindungi badan dari radikal bebas


💟Apa yang ada dalam sebotol nectar?
●Kaya dengan vitamin A + C dari buah kranberi
●Proantosianidin - menghalang bakteria berbahaya melekat pada dinding salur kencing
●Acemanan - menggalakkan penghasilan sel darah putih
●Asid elagik - membantu membantutkan pertumbuhan kanser

Setiap wanita sgt2 perlu minuman khasiat ini, tapi lelaki pun boleh juga😊

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicary
#familymagika
#chekakforever
#aloeberrynectar

MINYAK IKAN YANG TERBAIK BANTU KAWAL KOLESTROL DAN BAKAR LEMAK

Che kak pilih Arctic Sea,  satu2 nya minyak ikan yg ada sekali campuran minyak zaitun. 
Omega 3 + Omega 9 dlm satu kapsul.



Dipaternkan. Takde orang boleh tiru dah. 

Dah meningkat usia ni nak jaga kesihatan. Maklum la kolestrol ni tak kenal orang gemuk ke kurus ke. Kolestrol tinggi silap hb kena strok dan sakit jantung.

Di samping buang kolestrol, nak kasi cantik, bakar lemak, awet muda, sakit sendi. Banyak pulak khasiatnya.

Alang2 makan minyak ikan arctic sea, che kak ambil set combo detox iaitu aloe vera gel. Kasi buang toksin dan mendapan kotoran dalam usus zaman dulu punye.


Rugi makan suplement kalau usus banyak keladak dan tak dapat serap nutrien.

Alang2 nak beli AVG, che kak daftar ahli dapat free AVG. Lepas tu beli arctic sea dapat less 15%.



Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#foreverpasirputeh
#arcticsea
#aloeveragel
#forever42tahun
#forever169negara

Friday, May 15, 2020

PENJAGAAN DIRI SEBELUM TIDUR DENGAN PRODUK FOREVER


Sebelum tido, gosok gigi dengan ubat gigi aloe vera dan propolis. Sejak amal dengan ubat gigi ni, gigi dan gusi tak berdarah dah. Terasa gigi sangat licin dan segar yak mat. 


Cuci muka dengan sabun avocado. Suka sabun ni sebab mengandungi minyak avocado yang kaya dengan vitamin A yang boleh membantu membuang sel-sel kulit mati, membantu membersihkan kulit wajah secara mendalam
dan kaya dengan vitamin E iaitu sumber antioksidan yang mampu mengurangkan garis-garis halus tanda penuaan dan kulit rosak akibat sinaran matahari.


Suka guna ALOE SCRUB sebab dihasilkan dengan aloe yang banyak & dipaternkan dalam bentuk sfera @ bebola yang diadun dengan minyak jojoba(vitamin E). Apabila scrub bersentuhan dengan kulit, bebola tadi akan pecah & kulit menerima vitamin E secukupnya. Vitamin E mampu melembutkan kotoran pd permukaan kulit. Biarpun penggunaan yang sedikit, ia mampu mengeluarkan daki & minyak yang tidak diingini pada kulit. Kulit kusam tiada lagi..



Suka tepek muka dengan gabungan Aloe vera gelly dan aloe propolis creme. Kandungan Aloe Vera yang distabilkan 100% adalah sangat tinggi (Aloe tulen) mampu mengecutkan jerawat dan hilangkan parut jerawat atau parut luka. Banyak lagi kegunaan 2 krim ni. 



Sapu aloe lips sebab boleh lembapkan bibir dan pelembab bibir terbaik untuk mencegah bibir kering, bibir pecah-pecah & bibir menggelupas.
Mengandungi Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.



Ops jangan lupa makan madu asli dan arctic sea. Arctic sea satu2nya minyak ikan lautan arctic yang digabungkan dengan minyak zaitun. Kasi zass kolestrol dan lemak. Kata nak cantik dan sihat. 



Sebab tu che kak pilih forever dengan menjadi ahli. Banyak lagi che kak nak share yang che kak dah amalkan. 

Jangan lupa baca doa dan zikir untuk kecantikan dan kesihatan hati kita. 


Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicary
#familymagika
#chekakforever