Saturday, May 23, 2020

FOREVER R3 FACTOR SKIN DEFENSE CREME

R3 Factor

Seharian kita kat luar byk sgt terdedah dgn pencemaran kan?...

R3 Factor Skin Defense Creme ni yg bestnya boleh membantu memperbaharui dan meremajakan semula kulit. Kulit akan kelihatan lebih muda dan lembut...

Tak nak ke nampak awet muda? 😍

R3 Factor maksudnya:
R1: Retain
R2: Restore
R3: Renew

Permulaan keajaiban hasil semulajadi Produk-R3 Factor

Forever R3 Factor menyediakan tiga Faktor R untuk kulit: Mengekalkan + Menyimpan semula + Memperbaharui. 

Faktor-faktor ini membantu dalam mengekalkan tahap kelembapan semulajadi serta memperbaharui penampilan kulit. 



Ia membantu dalam mengembalikan kereaejaan kulit semulajadi yang sihat. 
Ia diselitkan dengan kekayaan pati aloe Vera gel, asid alpha-hydroxy dan kolagen larut.

Bahan-bahan semulajadi mengekalkan tekstur semulajadi kulit dan juga melindungi kulit drp pelbagai masalah.

Asid alpha hydroxy membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati serta mempengaruhi proses pembaharuan kulit. 
Ia kaya dengan Vitamin E yang mengandungi antioksidan bagi mendapatkan kulit yang sempurna.

Krim ini melindungi kulit daripada kesan pencemaran, radikal bebas dan faktor persekitaran. 
Ia adalah sangat lembut, licin dan dalam tekstur dan mudah untuk diaplikasi pada kulit anda. 

Anda boleh menggunakan krim ini sebelum keluar untuk melakukan aktiviti di bawah pancaran matahari.

Dapatkan Forever R3 Factor Creme yang mana ia adalah krim pelbagai guna dengan pelbagai manfaat.

👍Mengandungi kombinasi yang kaya dengan gel Aloe Vera yang distabilkan dan asid alpha-hydroxy 
👍Diperkaya dengan vitamin A dan E yang penting untuk kulit yang sihat 
👍Mengandungi asid buah-buahan utk menyingkirkan sel-sel kulit mati 
👍Mempengaruhi penjanaan sel-sel kulit baru 
👍Mengekalkan, memulihkan dan Memperbaharui kulit anda

Www.wasap.my/+60133703161

#teammamicery
#familymagika
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#foreverketereh

No comments: