Sunday, June 2, 2019

MIKKAE COOKIES CHOCOLATE CHIP WITH NUTS


Apabila dapat free gift cookies (Mikkae Cookies -Chocolate Chip with Nuts) dari founder susu kambing MIKKAE, che kak makan sorang je kat opis.

Minggu lepas che kak beli cookies sepeket je. Sebab puasa, che kak bawa balik ke rumah. Lepas berbuka puasa, che kak kasi anak sorang satu. Seandainya tak puasa pun segan nak makan kat opis. Takut ada sisa cookies kat celah bibir. Kahkahkah.

Anak suh order cookies lagi. Sedap sangat katanya.

Adusss.. Tak sampai hati nak tolak permintaan anak-anak. Ada yang tak sempat merasa cookies. Jadi che kak order lagi hari ni.
Bab makan, che kak tak berkira harga sebab che kak memahami setiap titik peluh dan harga barang si peniaga.

Anak nak makan, lagi la che kak tak berkira.

Memang mahal cookies ni sebab guna bahan-bahan premium seperti La Belle andaine butter, golden brown sugar, valrhona & Callebaut Choc, no egg. Takde telur sebab takut ada yang alergik telur.

Founder buat sendiri dengan penuh kasih sayang.
Kalau rasa mahal, boleh je buat sendiri. Itupun kalau rajin la. Kalau ada penyakit malas dan tak pandai macam che kak, telan air liur je la ye.

Mommy Noah buat cookies secara kecil-kecilan.  Jadi, kena order awal-awal.

🎀Retail Normal Price 1 packet RM6.
🎀Offer Set of 3 packets= RM15.90 (NP RM18)
🎀Suitable as gift (Set of 3packs = 50g x 3)


No comments: