Friday, February 16, 2018

KENAPA PILIH SET BABY ORGANIK MIKKAE

SET BABY MIKKAE

Che kak dah try set baby mikkae. Set baby organik yang bebas bahan kimia. Menggunakan bahan2 premium yang berkualiti tinggi.

Che kak sebelum menjual, che kak suka guna dulu, alami dulu. Baru ada feeling nak cerita kat uols. Che kak pulak yang terlebih excited guna.

Serius, memang che kak suka dan jatuh cinta dengan set baby mikkae. Antara yang che kak perasan, che kak syampu rambut dengan baby wash. Lepas tu sapu baby oil. Wah segar rasanya dan hilang gatal2 kat kepala. Lembut je rasa.

Ada TIGA produk dalam Baby Skincare Range keluaran Mommy Noah tau. Semuanya pure, suci dalam debu gittew dan BEBAS bahan merbahaya. DIJAMIN natural dan SELAMAT.


1. Baby Wash Head-To-Toe (125ml)
Diperbuat daripada Pure Olive Oil, Coconut Oil dan Lavender Oil. Boleh dipakai seisi keluarga.



2. Nourishing Baby Oil (60ml)
Gabungan Pure Olive Oil, Coconut Oil, Apricot Kernel Oil dan Lavender Oil. Kalau anak ada ruam2, ruam lampin, bekas gigitan serangga, mild eczema semua boleh sapu.


3. Organic Baby Powder (120g)
Ada tiga bahan je dalam produk ni. Arrowroot Powder, Kaolin Clay dan Chamomile Oil. Menyerap peluh dan Chamomile pula boleh membantu meredakan masalah kulit.


Nak beli SATU set boleh, nak beli loose pun boleh. Tapi admin sangat syorkan uolls beli satu SET terus sebab lebih JIMAT. Sebab jika beli satu SET dapat harga PROMO RM 99 je !

Produk natural dan organik gini RM 99 untuk TIGA produk dah kira murah amat dah tu. Cube mommies gi belek produk 100% NATURAL lain. Terkezut nanti.

Kualiti sangat PREMIUM.

Cepat GRAB sebelum harga PROMO habis !

WHATSAPP : http://www.wasap.my/60133703161
WHATSAPP : http://www.wasap.my/60133703161
WHATSAPP : http://www.wasap.my/60133703161

#mnm #mommynoahmikail #babyskincarerange #setbaby #skincarebaby #100peratusnatural #produknaturalbaby #produkorganikbaby #organicbabypowder #babyoilnatural #babypowderorganic #babywashnatural


No comments: