Friday, December 8, 2017

SLIMMING LOTION SVEL-TIYZ

Sebagaimana admin D'freshpicks teruja dengan satu lagi produk MNM yang akan bakal release iaitu SVEL-TIYZ, begitu juga la che kak turut teruja nak cuba!

Cantik dalam Gold tube, tampak eksklusif gitu. Produk slimming lotion ni Mommy Noah dah test drive dulu tau. BERKESAN. Sebab tu Mommy Noah jual untuk ibu-ibu pula !

Bahan-bahannya semua natural aja seperti halia bara , capsicum, ginseng dll. Usah risau, tiada bahan merbahaya semua. Siap labtest. Bonus untuk masalah stretchmark dan dry skin kerana kaya dengan vit E aloevera dan shea butter.

Disebabkan natural aja bahan-bahanya, expiry date pun tak lama. 6 bulan je.

www.wasap.my/+60133703161


#MNM #mommynoahmikail #slimminglotion #svel-tiyz




No comments: