Sunday, December 24, 2017

PRODUK ORGANIK DARI KOLEKSI MNM

Assalammualaikum semuaa. Jap jap, meh baca dulu senarai produk jualan MNM, baru korang tahu selama ni MNM jual apa sebenarnya kan ? Pendek kata...eh jom baca dulu lah ! 😉

1. SVEL-TIYZ (ST) Slimming Lotion
Lotion slim dari 8 bahan premium untuk membakar lemak dan mengurangkan inci dikawasan perut, peha dan lengan. Tambahan bonus, ia akan membantu menghaluskan kulit. Bauannya aroma apple green yang segar !
Ada not no KKM dan lulus labtest.




2. LEVS-KIYZ (LK) Milkbooster Candy
Dari 7 bahan premium (susu kambing, delima, kurma, avocado, halba, habbatussauda, kismis) efektif dalam menggalakkan penghasilan susu ibu. Berperisa vanilla, hanya perlu kunyah dan telan. Selamat mematuhi akta peraturan makanan.




3. MIKKAE GOAT Susu Kambing Organik
Serbuk susu kambing organik asli tanpa campuran gula, non-dairy krimer, maltodextrin, penstabil atau pengawet. Kandungan 100% susu yang di “spray-dried” dan di packing terus. Kambing dari baka saaanen tidak di inject antibiotik, hormon dan rasanya tidak berapa hamis. Rasa lemak berkrim, dengan kadar protin tinggi (27g per serving 100g). Sesuai untuk kanak2, remaja, dewasa, ibu hamil, ibu menyusu, low hb, high kolestrol, anak alergi/eczema, gastrik, kurang selera makan, rendah imuniti dan masalah kulit.





4. SET BABY MIKKAE (babypowder, babyoil, babywash)
Set penjagaan mandian baby terdiri dari baby wash (100% olive oil), baby powder (arrowroot powder) dan baby oil (apricot kernel oil, olive oil & coconut oil ). Exclusively fresh, homemade, bebas SLS, bebas petrolatum, bebas talc dan BEBAS kimia berbahaya. Bagus untuk masalah kulit kering, sensitive, ruam lampin, ruam dll. Made for baby ideal for all ! Satu family pun boleh pakai !


Ingat Produk MNM & D’Freshpicks, ingat produk PREMIUM, berKUALITI tinggi, SELAMAT pada harga MAMPU milik 😉

Berminat nak mencuba produk MNM ? Ingin menjana pendapatan dengan menjual produk MNM ?

WHATSAPP : www.wasap.my/+60133703161
WHATSAPP : www.wasap.my/+60133703161
WHATSAPP : www.wasap.my/+60133703161

#mnm #mommynoahmikail #rangkaianprodukuntukibudananak #losyenkurus #susukambingorganik #milkbooster #setpenjagaanbayi #agenwanted #dealerwanted #dropshipwanted


No comments: