Friday, December 8, 2017

LIPBALM D'FRESHPICKS

MULTIPURPOSE LIPBALM ni diperbuat daripada Shea Butter dan Prime Pressed Cocoa Butter dll.

Tapi admin nak tekan kat DUA ni je harini.

Shea Butter ni memang diantara kelebihan dia adalah ia SANGAT-SANGAT bagus sebagai lipbalm. Ada Vitamin A dan E yg dapat melembutkan dan membaiki bibir kering dan pecah.

Siap ada LAGI Vitamin F yang akan melembapkan dan melembutkan lagi bibir anda  dan seterusnya memastikan bibir anda sentiasa anjal !

D'Freshpicks menggunakan PURE PRIMED PRESSED Cocoa Butter ya. MEWAH sangat. Tak banyak lipbalm kat luar tu pakai bahan ni ya. Tapi D'Freshpicks akan sentiasa menyediakan yg terbaik untuk customer. Sebab tu kami pakai bahan mewah ni.

Gabungan kedua-dua butter ini bagus dan sesuai utk pengidap eczema atau psoriasis tau. So sape yg ada masalah ni, bolehla calit guna tangan kat kawasan kulit yg bermasalah ya.

Best kan Lipbalm ni ? Tu pun admin baru sebut DUA bahan tau. Okay kalau sesiapa yang berminat tu, harga dia RM 18 per piece ya. Nak order ?

Boleh klik terus link di bawah !

WHATSAPP : ww.wasap.my/+60133703161

Copypaste


No comments: