Wednesday, May 6, 2020

SIHAT DAN CANTIK DENGAN POMESTEEN POWER FOREVER

Che kak sedar diri semakin hari semakin rasa diri ini tua. Rasa lemau, mudah penat, kusam, pucat, tak kurus. 

Che kak perlukan sesuatu untuk bantu che kak sihat, yakin diri dan cantik secara semulajadi. Sihat dan cantik untuk diri sendiri.

Kadang2 segan juga berdua dengan suami sebab dia masih segak dan kuat.🙊

Che kak tak mampu nak berubah tanpa bantuan. Che kak perlukan produk premium yang mampu milik.

Che kak takut tersalah pilih produk yang ada bahan terlarang. Penat je telan supplement, tepek2 muka, tiba2 keluar berita ada bahan racun.

Sebab tu che kak pilih forever. 42 tahun dah ada kat pasaran kat 169 negara termasuk Arab Saudi dan Brunei.

Pengeluar terbesar aloe vera dan penternakan lebah di dunia. Teringin pula nak pergi kat gurun Sonoran sebab nak tengok beribu2 bunga.😁

Produk head to toe. Semua cukup lengkap. Antara produk yang tak sabar  tunggu ialah pomesteen sebab ianya menggalakkan pembinaan kolagen dan menjadikan kulit bertambah lembut, gebu dan berseri.



Pomesteen ni jus 7 jenis buah seperti delima dan lain. Harga tak sampai RM100 tapi kita boleh dapat khasiat buah yang sangat premium.

No comments: