Thursday, May 7, 2020

KENAPA BRRBALOI GUNA PRODUK FOREVER UNTUK KEGUNAAN SENDIRI DAN SIDE INCOME


Antara produk yang che kak dah try guna sendiri. Memang sangat best. πŸ‘πŸ‘

❤️ ubat gigi aloevera dan propolis sangat  best sebab terasa gigi sangat licin dan segar sepanjang hari. 



❤️sabun avocado mampu membersihkan kulit yang berminyak tanpa mengeringkan kulit. Boleh cuci muka dan badan. Syok betul bau citrus. Jimat pulak tu. 

❤️deodorant aloe vera jadi pilihan sebab tanpa garam aluminium. Baju kat ketiak pun tak keras.  Boleh sapu kat tumit kaki kasi licin tumit.

❤️aloe lips boleh melembapkan bibir yang kering.

❤️aloe scrub sangat lembut dan tak pedihkan kulit wajah. Sebab biji2 scrub daripada aloevera. Bintik2 hitam pun semakin kurang. Boleh scrub satu badan pulak tu. 

❤️aloe propolis creme pun syok sapu sebelum tido sebab tak berminyak dan terasa lembut je kulit. Banyak kegunaan krim ni.




❤️vitamin C sebab nak cantikkan kulit. Sedap pulak tu apabila dikemam. Che kak perasan juga macam dah takde gatal2 kat hidung.



❤️aloe vera gel sedap diminum sebab lawas apabila membuang. Membersihkan usus yang tak tau banyak mana kerak kat dalam. Tujuannya nak bagi laluan penyerapan nutrien yang lebih efektif.



❤️Che kak dah beli aloevera gelly. Standby banyak kegunaan juga. Gabung dengan aloe propolis creme, pergh memang kulit moist je.



❤️Bee honey madu asli pekat likat hitam manis asli sebab lebahnya hisap manis beribu2 bunga  dari gurun sonoran. Pesakit gastrik macam che kak sangat sesuai. Setakat amal minum madu, alhamdulillah takde gastrik singgah lagi.



❤️Che kak tengah excited tunggu produk yang lain seperti pomesteen, Aloe Bits N' Peaches, Aloe Berry Nectar, arctic sea, bee pollen sebab nak sihat dan cantik dengan forever.





❤️Sebab tu berbaloi daftar ahli. Sambil guna untuk sendiri dan keluarga, boleh juga buat side income. Less 15% untuk setiap pembelian selepas daftar. Masa daftar percuma sebotol Aloe Vera Gel si botol kuning.

#teammamicery 
#familymagika #foreverpasirputeh

www.wasap.my/+60133703161

No comments: