Wednesday, February 22, 2017

ORGANIC ARGAN OIL D'FRESHPICKS


✔️100% organic certified usda
✔️ Kaya dengan Vitamin E dan antioksida
✔️ Sangat RINGAN dan TAK BERMINYAK.Ia menyerap minyak dengan sekelip mata , memberikan kulit berseri semuladi
✔️meminimakan garis2 halus
✔️mengekalkan keanjalan
✔️menambahbaik tona kulit
✔️meredakan iritasi kulit
✔️meneutralkan radikal bebas yang menjadi punca tanda2 penuaan
✔️melindungi kulit

BAGAIMANA nak guna?👇🏻👇🏻👇🏻

FACE👸🏻👸🏻

- sebagai pelembap kulit.Lepas uoll cuci muka, Apply 1-3 drops argan oil bagi menggantikan LEMBAPAN yang hilang.👸🏻

- Jadi pelembap solekan (mekap base)

-Apply 1-2 drop dalam uoll punya foundation/moisturizer/dd cream/cc cream untuk ekstra GLOWING, EKSTRA FLAWLESS tak bercapuk 👸🏻

- Argan oil juga boleh jadi macam SERUM. sapukan 1-2 drop ke seluruh wajah sebelum tidur. and u will get supersoft skin👸🏻

-add 1-2drop dalam rosewater, act like TONER👸🏻

BODY/HAND/FEET/NAILS🖐🏻💅🏻

- Sapu di kawasan yang ada  STRETCHMARK.👧🏻

-Apply 1-2 drop kat mana2 bahagian badan. Argan oil ni PELEMBAP semula jadi untuk kulit lebih lembap LEBIH ANJAL👧🏻

-Argan oil juga bagus sebagai LULUR/scrub. Add few drop argan oil bersama brown sugar.. pastu lumurkan di badan dan tangan. Menyingkirkan sel2 mati disamping kulit bertambah lembut👧🏻

-Argan oil juga bagus sebagai MINYAK URUT. Add on few frop of essential oil untuk haruman tambahan👧🏻

-Argan ni juga PELEMBAP terbaik untuk tangan dan kaki.. especially kalau uoll travel negara sejuk or kulit mengelupas  teruk dan sebagainya. Tapi duduk kat malaysia ni je pun cuaca berubah2, so definitely u need a powerful moisturizer and Argan oil is good choice💅🏻

LIP👄

-Apply 1 drop kat BIBIR YG KERING/mengelupas.. lepas tu lap.Kesannya bibir LEBIH LEMBAP dan merawat bibir bermasalah💋

HAIR💇🏻💇🏻

- Argan oil ni juga bagus untuk merawat RAMBUT.. sebelum tidur, apply few drop kat rambut , urut ..pastu biarkan.. bangun pagi tu, gi cuci sambil mandi . Kesannya rambut LEBIH LEMBUT mudah diurus💇🏻


0133703161


BEAUTY FACE MIST ROSEWATER

Antara produk bestseller freshpicks adalah Face Mist Rosewater. 

Dapatkan rasa wajah bersih sempurna berseri semuladi dalam satu semburan Beauty Face Mist Rosewater

Antara manfaat face mist rosewater:

❤️ penawar kulit kering , kulit kusam kulit sensitif

❤️ membantu menghidrat, melembap, melembut kulit (bersifat menyerap air)

❤️membantu mengecutkan jerawat

❤️ membantu mengurangkan iritasi kulit, eczema (bersifat anti radang)

❤️membantu mengekalkan ph kulit 

❤️ membantu menaikkan seri wajah 

❤️mencerahkan wajah

❤️membantu kulit kekal segar dan lembap

❤️ penawar masalah eyebag eye puff, area mata yg hitam (menyegarkan mata)

❤️ membantu mengecilkan pori 

❤️bersifat anti stress.. tenang je rasa lepas spray coz ada tambahan essential oil. 
     

❤️Juga jadi beauty saver dikala kecemasan coz boleh spray kat rambut badan ketiak.    Segar  dan wangi sepanjang hari

❤️Juga boleh digunakan after/before makeup. Efeknya bedak tak bercapuk dan mekap nampak lebih natural

❤️ juga berfungsi sebagai toner,menyingkirkan lebihan minyak dan kotoran di liangpori

❤️❤️dan paling best, guna facemist instead of plainwater campur dgn our best seller face mask&scrub Chocoffee... efeknya kulit lebih lembap dan lembut

Bahan premium tinggi kualiti bebas kimia dan yang specialnya.. its exclusively freshmade and handmade by us


Whatsapp 0133703161