Syarikat Forever living sebuah syarikat networking biz yang kukuh. 


✅Ada ladang aloe vera dan ternakan lebah terbesar sendiri.


✅Ditubuhkan sejak 1978 (sudah 43tahun)

✅Berada di 168buah negara di dunia termasuk ARAB SAUDI & BRUNEI



3 Konsep utama dalam ForeverLiving ini:

🚫 Tiada orang tengah

🚫 Tiada point (PV, BV, GV)

🚫 Tiada sistem pairing





Pada yang berminat ber biz di forever pulak, bole kumpul

πŸ’Ž Untung runcit (15% - 48%)

πŸ’Ž Direct Bonus (20% - 33%)

πŸ’Ž Indirect Bonus (3% - 13%)

πŸ’Ž Royalty Bonus (6%, 3%, 2%) 



Dan insentif menarik di forever ni pulak

πŸš—Forever to Drive (Dapat bonus kereraRM1500- RM3000 untuk 36 bulan taknak beli kereta pun takpa dapat cash setiap bulan)

πŸ– Eagle Manager Retreat (Asia dan Overseas)

πŸ’° CBM (3% keuntungan dunia)

πŸ’΅ Global Rally (tarik cek wang besar tu)





Ok. Citer pasal syarikat pun menarik kan. Banyak lagi insentif lain yang best-best walaupun sebagai pengguna tegar sahaja. tak nak biz pun ada reward yang syarikat bagi. ada consumer reward program dan 5cc, 25cc reward pun ada. 


Jadi, macam mana nak bermula di forever ni?

Mula-mula kena jadi ahli dulu. Samada signup as novus, atau upgred jd VIP (dan keahlian seumur hidup. tak perlu bayar yuran tahunan ke apa untuk maintain keahlian)


1️⃣ Ahli biasa (novus): RM90 (diskaun 15%) dapat balik voucher/barang bernilai RM90. 



2️⃣ Ahli VIP : RM1550 (layak diskaun 35%) boleh pilih lebih 20 prodak yang bernilai rm1820. Tiada min order tau untuk dapat 35% diskaun tu.


*Rm1550 tu bulih byr sekaligus atau kumpul dlm masa 2 bulan*


*kepada yang suka diskaun besar, sangat digalakkan upgred as VIP* 


Untung berganda pada korang dan bole pilih untuk jadi product lover atau nak mula berbiz dengan forever ni.



www.wasap.my/60133703161/joinvip



#familymagika

0 Comments