Haa nengok gambar ni gaisss

Macam macam ada 

Berbaloi signup jadi ahli Forever


Produk premium bukan kaleng kaleng tau



Dah 42 tahun kat 169 negara termasuk Arab Saudi dan Brunei 


Meh sopim2 kat kedai online che kak forever


Rangkaian produk head to toe to tummy


Avocado soap (untuk muka dan badan tanpa keringkan kulit)


Lipbalm (masalah bibir kering merekah gelupas, multipurpose apa2 masalah kulit bulih sapu) 


Deodorant (ubat tiak tanpa garam aluminium,tahan lama, jimat dan berkesan)


Bright toothgel (ubat gigi tanpa fluoride)


Syampoo (aloevera based, untuk penjagaan rambut)


Bee honey (madu tulen pergunungan Spain bebas pencemaran)


Forever lite (soy protin teknologi aminotein)


Artic sea (omega minyak ikan + minyak zaitun) 


Aloe first (multipurpose spray gabungan aloevera allantoin dan 11 powerful herba)


Detox drink (aloe vera gel)


Bee pollen (superfood multivit debunga lebah)


Bee propolis (antibiotic natural airliurlebah)


Hand soap (dari aloevera dan olive oil)


Antioxidants drink (campuran pati delima+ manggis+bluebery blackbery raspberry pear) 


Field of green (tablet kunyah rumput gandum, alfalfa, rumput barli dan cayenne pepper) 


Pelbagai lotion untuk masalah kulit berasaskan aloevera dan propolis lebah (aloe propolis creme, aloe vera gelly, moisturizing lotion, massage lotion, msm gel) 


Multipurpose detergent pun ada


Mashaallah bestnya


eh basic skincare pun ada 


Tu kata berbaloi jadi ahli


Pilih nak pakej yang mana

­čÄ»Pakej RM90- dapat produk RM90- disc 15% tiap belian


­čÄ»Pakej RM1550 - dapat produk nilai RM1850- disc 35% tiap belian



Dua dua pun lifetime,

Dua dua pun takde kene menten belian. 

Nak side income pun bulih. Nak guna je pun bulih


www.hasliza.biz


#familymagika

#chekakhasliza

#chekakforever

#foreverpasirputeh

#foreverketereh

0 Comments