Mula-mula minum aloe vera gel ni alamak..cam pelik jer..不不 Masam gilaaa kaww 云


Repeat lagi next day, next week & next month

Makin hari makin lain

rasa lain harini esok rasa lain pulak.


Haaa..kalau nak tahu tahap toksin dalam badan korang banyak mana memang kena minum aloe vera gel ni.


It getting lighter n lighter that sour taste to tell u that your toxin in you body are reducing.


By right the taste of aloe vera gel is plain just like normal drinking water as your toxin in your body is gone.


Tapi sebab kita makan tanpa sempadan toxin always hinggap kat badan kita, so how to control toxin minumlah aloe vera gel.

gituhhh.


Now alhamdulillah dah mula rasa tawar skiitt la.Tapi kadang kalau aku makan merapu tu mmg masam balik arr 不不



Korang nak cuba scan jom try minum 云

Sebotol RM99 Jee

Jadi ahli rm84 nak murah lagi jadi VIP RM64 jeee


#helpmorepeople

#familymagika

#aloeveragelforever #foreverliving

0 Comments