Sunday, April 26, 2020

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK FOREVER

😍Saya suka sangat ubat gigi sebab terasa gigi sangat licin dan segar sepanjang hari.

😍Saya suka sangat sabun avocado sebab 2 dalam 1. Boleh wat mandi dan cuci muka. Lembut, licin dan wajah tak kering.

😍Saya suka deodorant kerana tanpa garam aluminium.  Boleh sapu kat tumit kaki kasi licin tumit.

😍Saya suka aloe lips sebab melembapkan bibir yang kering.

😍Saya suka scrub sebab lembut dan tak pedihkan kulit wajah. Bintik2 hitam pun semakin kurang. Boleh scrub satu badan.

😍Saya suka aloe propolis creme sebab tak berminyak dan terasa lembut je kulit.

😍Saya suka vitamin C sebab nak cantikkan kulit. Sedap pulak tu apabila dikemam. Perasan juga macam dah takde gatal2 kat hidung.

😍Saya suka aloe vera gel sebab lawas apabila membuang.

😍Saya excited menunggu produk yang lain sebab nak sihat dan cantik dengan forever.



#teammommycery #foreverpasirputeh #chekakforever #foreverliving


No comments: