Monday, April 20, 2020

IMPIAN BERSAMA FOREVER


Pada asalnya suka guna ubat gigi aloe vera. Alang2 suka, sign up ahli untuk dapatkan ID. Senang nak repeat order produk forever.

Banyak produk kegunaan harian seperti ubat gigi, sabun, scrub, deodorant skincare, krim serbaguna, lipbalm, supplement macam madu asli, vit c, minyak ikan dan aloe vera gel. Eh banyak lagi la. Produk head to toe kata orang.

Produk berasaskan aloe vera dan madu. Suka! 

Madu gurun sonoran antara sebab yang membuatkan  tertarik nak kenal lebih dekat dengan forever.

Apabila dah jadi ahli, tak semestinya kena buat bisnes. Beli untuk kegunaan sendiri je asalnya.

Tapi, alang2 dah jadi ahli, try jual juga. Guna 100% platform blog, fb dan status wasap. Maklum la, kiter ni pemalu nak jual offline. Tobat lahum malu giler. Orang tanya, kiter gelak2 je. 

Eh rupanya ramai juga yang pm nak beli.   

Apabila join #teammommycery, eh memang membuatkan asyik terbakar je. Haha. Daripada pengguna biasa, impian nak upgrade jadi VIP la pulak April 2020 dengan 2cc. 


Impian bersama forever, suatu hari nanti nak g haji dan melancong  dengan duit bonus forever. 

#produkforeverbest
#teammommycery
#chekakforeverpasirputeh

No comments: