Sunday, April 19, 2020

BAGAIMANA NAK SIHAT DAN CANTIK SEPANJANG BULAN PUASA


Perut adalah tempat bermulanya penyakit. Macam2 penyakit timbul maaa. Banyak sangat toksin. Makan macam2 racun yang ada dalam makanan zaman sekarang ni.

Dah makan macam2 supplement serta guna set skincare untuk kasi cantik tapi kenapa tetap berwajah kusam juga.

Tubuh kurus pun ramai yang ada masalah kolestrol.  Masalah kolestrol ni berkait rapat dengan penyakit jantung.

Time puasa, Masya Allah gastrik suka sangat menyinggah. Nak ibadat puasa pun tak selesa.

Lebih baik cegah sebelum parah.

Sebelum makan apa2 supplement, minum *ALOE VERA GEL* untuk cuci usus, nyah toksik, melancarkan pencernaan dan pembuangan.

Apabila usus cuci, baru la senang dan memudahkan penyerapan nutrisi. Gastrik pun tak singgah dah.

Penyakit yang datang daripada salur darah yang tersumbat oleh kolestrol/lemak dari pemakanan, elok la ambil *ARCTIC SEA* untuk membakar kolestrol, buang lemak, melindungi kesihatan jantung, hati, buah pinggang dan salur darah.

Arctic sea ni gabungan minyak ikan semulajadi dan minyak zaitun yang kaya dengan asid lemak penting, Omega 3 dan Omega 9.

Minum *BEE HONEY* untuk kesihatan menyeluruh dan kecantikan. Madu lebah asli dari gurun sonoron sangat premium, asli tanpa sebarang campuran.


Nak puasa ni, mak2 kan nak jaga kesihatan dan kekal cergas serta kecantikan. Tak mau dah gastrik time puasa ni. Tak mau dah kusam2 ni.


#teammommycery
#chekakforever
#foreverpasirputeh
#sihatcantik


No comments: