Tuesday, March 10, 2020

BERBALOIKAH SIGN UP AHLI FOREVER LIVING

Kenapa che kak teringin sangat nak sign up ahli Forever? 

Walaupun masih ada lagi produk yang che kak belum beli dan cuba alami sendiri keberkesanannya, namun rasa sangat berbaloi.

Harga pun mampu milik. Impian che kak nak upgrade VIP supaya che kak dapat merasa harga less yang lagi berbaloi2. 

Walaupun masih blur dengan sistem, tapi che kak cuma nampak produknya yang sangat best.

Setakat ni, beli untuk guna sendiri je la kot. Tapi kalau nak order, nyiru tapak tangan che kak tadahkan. Che kak klik2 order terus hantar ke muka pintu rumah. Eh abang posmen la poskan. Kalau dekat che kak hantarkan.

Usianya dah 40 tahun berada dipasaran. Tapi che kak baru nak berkenalan. 

Apa yang macam2 produk ada tu? 

Nak detox bersihkan usus?
Ada Aloe Vera Gel (AVG) / NECTAR / PEACHES

Nak madu asli?
Ada FOREVER BEE HONEY

Nak multivitamin?
Ada BEE POLLEN

Nak standby antibotik semulajadi time demam?
Ada BEE PROPOLIS / BEE HONEY 

Nak bersihkan salur darah? Nak jaga jantung? Nak kulit cantik? Nak slim? Nak minyak ikan?
Ada FOREVER ARTIC SEA

Nak kulit cantik? Nak awet muda?
Ada ABSORBENT- C (vitamin c)/ POMESTEEN 

Nak suplemen untuk anak2
Ada ALOE PEACHES / chewable multivit

Nak suplemen tinggi antioksida?
Ada POMESTEEN / BEE PROPOLIS

Nak slim? Nak inchloss
SET CLEAN 9 

Ada masalah kulit?Nak Multipurpose 1st aid krim?
ALOE GELLY / PROPOLIS CREME/ Sunscreen

Nak buildup muscle ? Nak alas perut?
Ada FOREVER LITE PROTIN

Sakit lutut? Slipdisc?
Ada ALOEVERA FREEDOM

Lenguh? sakit sendi?
Ada ALOE HEAT LOTION

Cepat penat? Lesu? Nak detox?Masalah kesihatan?
Ada minuman ALOE VERA GEL

Nak kulit bersih cantik awet muda?
Ada skincare SET SONYA/ INFINITE / ALOE

Nak  mandian?
Ada AVOCADO FACE & BODY SOAP/ 
ALOE HANDSOAP(showercreme)

Nak shampoo?
Ada set syampoo ALOE- JOJOBA 

Nak jaga ketiak ?gigi? Bibir?
Ada ALOE SHIELD DEODORANT STICK
Ada BRIGHT TOOTH GEL 
Ada ALOE LIP
Ada Aloe Scrub

Nak cuci umah?
Ada MPD ULTRA  (multipurpose detergent)

Nak essential oil
Ada EO lemon/ EO lavender

Nak minum kopi?
Ada white coffee brown sugar

Berbaloi kan? Macam-macam ada.  Nak guna sendiri atau nak buat side income terpulang lah pada diri masing2. 



#chekakforever
#foreverbest

No comments: