PRODUK D'FRESHPICKS



Produk Katalog : Refreshing Deodorant
Saiz Produk : 15ml
Harga Runcit : RM 29

Pengenalan Produk :

Makin ramai sedar tentang bahaya deodoran konvesional yg mengandungi bahan berbahaya seperti aluminium chlorohydrate dan mulai mencari natural organik deodoran sebagai alternatif.

D’Freshpicks menyediakan alternatif tersebut buat konsumer dengan menghasilkan natural organik deodoran ini yang bukan sahaja menyahbau badan malah turut merawat kulit.

Fungsi Produk :
1. Menyahbau badan
2. Merawat kulit ketiak

Kelebihan Produk :
1. Efektif dalam menyahbau dan meneutralkan bau badan
2. Merawat kulit ketiak gelap, kusam, ruam dan berjerawat
3. Melembutkan dan menghaluskan kulit ketiak
4. Tekstur ringan tidak melekit dan tidak meninggalkan kesan di baju
5. Anti-septik dan anti-bakteria, menghalang pertumbuhan jerawat
6. Bau yg tahan lama dari Essential Oil pure dan therapeutic grade yg memberi khasiat tersendiri
7. Diperbuat hanya dari bahan natural dan TANPA bahan kimia berbahaya
8. Jimat kerana hanya perlu mencalitkan lapisan nipis pada ketiak, boleh tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan yg kerap

Bahan :
Coconut Oil, Beeswax, Arrowroot Powder, Cocoa Butter, Shea Butter, Clay, Baking Soda cosmetic grade

Wasap: 0133703161





Produk Katalog : Multipurpose Lipbalm
Saiz : 6ml
Harga Runcit : RM 20

Pengenalan Produk : 
Pelembap bibir dari D’Freshpicks dirumus menggunakan pelbagai bahan premium dan berkualiti sehinggakan ia bukan sahaja efektif sebagai pelembap bibir, malah sesuai sebagai pelembap kulit di samping merawat masalah bibir dan kulit.

Tak semua lipbalm menggunakan Pure Prime Pressed Cocoa Butter kerana harganya namun kami tetap menggunakannya kerana kami hanya mahukan yang terbaik untuk pelanggan. Kualiti dan khasiatnya sememangnya setanding dengan produk antarabangsa lain.

Fungsi Produk :
Pelembap bibir

Kelebihan Produk :
1. Melembap dan melembutkan bibir
2. Merawat bibir kering, merekah
3. Mencerahkan bibir lebam
4. Boleh digunakan sebagai Primer di muka sebelum make-up
5. Boleh digunakan sebagai pelembap muka dan merawat kulit kering (dry patches)
6. Boleh mengurangkan kemerahan inflamasi hasil dari jerawat

Bahan :
Pure Prime Pressed Cocoa Butter, Avocado, Shea Butter, Organic Honey dan Beeswax

 www.wasap.my/+60133703161





Produk : Arganne Face Oil
Saiz Produk : 15ml
Harga Runcit : RM 59

Pengenalan Produk : 
Arganne Face Oil adalah FACIAL OIL. Selain bertindak sebagai pengganti moisturiser, ia juga akan memberikan nutrien, merawat dan mengunci lempaban di dalam kulit agar kulit sentiasa lembut dan lembap. Apabila kulit sentiasa lembap, sel kulit tidak akan mudah rapuh atau damaged by environment dan radikal bebas.

Fungsi Produk :
1. Pelembap dan Merawat Kulit
 2. Pencuci Muka

Cara Pakai : 
1. Untuk Pelembap:
Gunakan setelah mencuci muka dan menggunakan toner. Titikkan 1-2 titik di tapak tangan. Gosok perlahan dan sapukan diseluruh muka sambil mengurut wajah sehingga rasa berminyak hilang.

2. Untuk Pencuci Muka :
Basahkan muka. Sapukan 2-5 titik di tapak tangan anda. Gosok dan urut seluruh muka (akan turut menanggalkan make-up). Ambil tuala kecil yg dibasahkan dengan air panas (bukan mendidih), perah sehingga tidak menitik dan tekapkan diwajah untuk wapkan muka. Lap muka dgn tuala bersih.

Bahan-bahan :
Argan Oil, Jojoba Oil, Rosehip Seed Oil, Apricot Kernel Oil dan secret blend Essential Oils dari pure dan therapeutic grade.

www.wasap.my/+60133703161





Nak tahu efek Hyaluronic Acid sebagai serum di MUKA anda ?
Jom baca 😉

1. Melembutkan dan menganjalkan kulit
Kulit akan terasa lembut dan gebu ! Kulit juga akan terasa anjal seperti zaman muda-muda sekolah menengah dahulu. Hehe.

2. Melembapkan (intense hydration)
Keberkesanannya dalam melembapkan kulit sememangnya terbukti dan inilah sebab kenapa ia begitu popular dalam industri kecantikan

3. Firms and plumps skin
Menegangkan kulit muka sambil mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah

4. Anti-aging & Anti-oxidants
Melambatkan proses penuaan dan melindungi kulit dari environment serta free radikal !

Anda berusia lebih dari 25 tahun ? Ingin menjaga kulit dan berusaha untuk kelihatan awet muda ? Jom cuba Hyaluronic Face Serum ini sendiri dan rasai kelainannya !

 www.wasap.my/+60133703161



Nama Produk : Rosewater Facemist
Size : 30ml
Harga runcit : RM29
Bahan : Kelopak bunga ros, Aloevera, Allantoin, secret blend of high grade pure and therapeutics essential oils

Pengenalan Produk : Facemist atau facial mist adalah salah satu skincare booster kegemaran ramai. Menjadi salah satu must-have item dalam bag wanita pada setiap masa !

Facemist boleh menjadikan make-up anda kelihatan glowy sepanjang hari sambil memastikan kulit tidak kering.

Kulit berminyak ? Facemist dapat menyeimbangkan produksi sebum muka agar muka sentiasa terasa segar dengan setiap kali penggunaan.

Cara pakai :
Boleh spray-on ke atas kulit begitu sahaja atau spray ke atas cotton pad hingga basah dan dab pada seluruh kulit muka dan leher.

Tips pakai :
1. Jerawat : Spray facemist ke atas cotton pad hingga basah dan tekapkan diatas jerawat dalam jangkamasa 5-10minit
2. Refresher : Spray facemist ke kulit muka anda pada bila-bila masa untuk INSTANT skin/make-up refresher.

Whatsapp: www.wasap.my/+60133703161




Nama Produk : Sabun Bar MILXO
Saiz : 30gm
Harga Runcit : RM 35


Sabun Bar Milxo, diperbuat secara eksklusif dan handmade.

Menggunakan 100% Pure Susu Kambing, Olive Oil dan Coconut Oil sebagai ramuan utama.

5 Info Yang Anda Harus Tahu Tentang MILXO 👇👇
1. Melembapkan
2. Merawat kulit
3. Anti-Penuaan
4. Menyihatkan dan menyerikan kulit
5. Sesuai untuk dry to combination skin

www.wasap.my/+60133703161





CBS Special Edition.
Bahannya merangkumi :

Essential Oil : Lime Oil
100% Organik Pure Argan Oil
Olive Oil
Coconut Oil
Palm Oil

Tanpa SLS, paraben, pewangi tiruan.

 Lime Oil dalam sabun CBS ni sangatlah sesuai untuk mereka yg kulit berminyak dan berjerawat. Sifatnya yang astringent, anti-bacterial memang berkesan dalam menghapuskan jerawat yg sedia ada dan menghalang pertumbuhan jerawat baru. Sambil2 tu dia akan mengelupaskan kulit anda dan menjadikan ia lebih putih bersinar gittew.

Argan Oil pun sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat kerana salah satu fungsinya iaitu menyeimbangkan produksi sebum di muka.

Pendek kata CBS Special Edition ni memang dirumus khas untuk mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan berjerawat TANPA over-drying muka anda.

www.wasap.my/+60133703161






SET BABY MIKKAE
Harga RM150.00 untuk :-

1. 125ml Baby Wash Head-To-Toe
2. 120g Baby Powder
3. 60ml Nourishing Baby Oil


  • Nourishing Baby Oil  dengan formula gabungan mantap minyak : Pure Olive oil, Pure Coconut Oil, Essential Oil : Lavender. Kesannya kulit bayi anda akan sentiasa lembut, halus, gebu dan SELAMAT. 
  •  Baby Powder  adalah gabungan dari Arrowroot Powder dan essential oil Chamomile. Suka sangat bau chamomile ni. Very calming.
  • Baby Wash Head-To-Toe  diperbuat khusus dari Pure Olive Oil, Pure Coconut Oil dan EO : Lavender. 

Produk premium ini sudah pasti akan menawan hati ibu-ibu 💕


No comments: