PRODUK MIKKAE



MIKKAE CHEWABLE (Tablet kunyah susu kambing)
Harga normal RM49.00

Susu kambing dalam bentuk tablet kunyah dengan perasa natural vanila. 

-mudah dihadam
-bebas perisa/pewarna sintetik
-bagus untuk kesihatan menyeluruh
-kalsium untuk pertumbuhan tulang dan gigi yang kuat
-protein untuk membantu pembinaan dan pemulihan tisu badan
-alternatif terbaik untuk yang tidak boleh minum susu atau alergi dengan susu lembu
-susu kambing bagus untuk menguatkan sistem imunisasi badan, untuk kesihatan usus & pencernaan, untuk mencantikkan kulit, menguatkan tulang, untuk meningkatkan daya penumpuan dan ingatan






MIKKAE COOKIES
1 pack RM6. Buy 6packs FREE 1 PACK & FREEPOS

🍪Choc chip n nuts
🍪Homemade with love by MommyNoah
🍪Freshmade..
🍪Premium ingredients - using high quality chocolate,( Valrhona&Callebaut), pure butter (La  Belle Andaine) & premium brown sugar
🍪No preservative, No coloring, Eggless
🍪Suitable for kids & adult. Moms fav choice 
🍪Bite -sized
🍪Simply irresistible .. crunchy..
🍪 Packed in pouch, suitable as gift for loved ones
🍪Fresh from oven.





MIKKAE HEALTHY SNACKS
Kurma Ajwa 250 gram RM30.00
Kurma Mariami 250 gram RM15.00

RAMAI sangat yang beri feedback yang selama ini mereka sebenarnya tak berapa gemar makan kurma TETAPI sejak makan kurma keluaran #mikkaehealthysnacks ni terus jadi SUKA, keje asyik nak kudap aje ! 😆

INFO KURMA:
✅ Tanpa tambahan gula dan bahan pengawet
✅ Tidak diproses dan tidak diubah suai, FRESH dari ladang
✅ Manisnya dari buah kurma itu sendiri, manis natural
✅ Merupakan salah satu makanan glysemik indeks rendah

KHASIAT KURMA
◾ Baik untuk baik untuk ibu hamil/ ibu yang menyusukan anak.
◾Menambahbaik sistem pencernaan
◾Baik untuk ahli sukan individu aktif
◾Membantu seseorang menjaga berat badannya
◾Kaya khasiat, enak, dan pemberi tenaga yang mudah, terutamanya bagi pesakit anemia
◾Baik untuk jantung. Ia tidak mengandungi lemak dan kolesterol.
◾Baik untuk tulang yang kuat bagi mencegah osteoporosis usia tua.
◾Sesuai pesakit kencing manis kerana gulanya merupakan gula semula jadi, iaitu sukrosa, fruktosa dan glukosa.






MIKKAE MILK (Serbuk Susu Kambing Organik)

Size 250g (lebih 15serving)
Harga runcit normal RM35

Size pouch 500 g
Harga runcit normal RM69

Cara hidang
Kanak-kanak - 1scop (10g) + 200ml air
Dewasa -2scop +150ml air

Enak diminum begitu sahaja atau tambah kurma/ madu/ koko/ yogurt/puri buah/


✅kandungan 100% Susu kambing asli .

✅susu dari kambing baka saanen antara baka kambing susu terbaik. Kambing diternak secara organik tanpa pemakanan GMO/hormon antibiotik

✅dipekkan tanpa sebarang tambahan gula/ nondairycreamer/penstabil/pengawet/perasa/ pemanis/ pewarna/maltodextrin

✅mendapat pengiktirafan COKZ dan juga pensijilan HALAL EROPAH (EU) yang turut diiktiraf Jakim serta pengiktirafan KLBD iaitu badan penilaian kosher.

✅Keluaran produk muslim dan dipek di kilang bertaraf GMP serta mendapat lab test MARDI

✅Nutrisi pemakanan menunjukkan kandungan protin yg tinggi bukti susu asli 100%

✅ Sesuai untuk bayi, kanak-kanak, remaja & dewasa,ibu hamil ibu menyusu

✅Produk premium dari Holland yang lazat pada harga mampu milik.

✅Mikkae Milk susu kambing mudah dihadam dengan 1001 khasiat.







MIKKAE CACAO POWDER
Size 200 gram
 Harga Normal RM25.00

Buat minuman panas/sejuk yang berasaskan coklat – Hot/Iced Chocolat, Mocha, Smoothies dan sebagainya. Tambah chocolate bar bagi lebih umpphh.

Minuman coklat versi sihat. Bancuh siap-siap 3 cups mikkae milk powder + 1 cup sugar + 1 cup mikkae cacao powder. Simpan bekas kedap udara. Rasa nak minum milo, bancuh lah time tu nak tambah susu pekat or krimer or madu boleh adjust ikut selera kesesuaian masing2.

Chocolate Sauce.Choc Sauce ni macam-macam boleh guna- buat makan dengan biskut,roti, bancuh dengan air susu jadi air coklat susu. curah atas smoothies or eskrem, topping dessert, gaul dengan kacang or makan dengan kurma/kismis.  1 cup plain water/mikkaemilk + /4 cup sugar = 3/4 cup mikkae cacao powder + 1/8tsp pink salt. Satukan semua panaskan kejap je jadi likat macam sos.

Baking – any dessert yang memerlukan serbuk koko, mommy guna Mikkae Cacao Powder. Contoh – kekcoklat, cookies, brownies, kek batik,cupcake, pancake, puding, aiskrim,donut, roti, muffin, cupcake, biscuits, puding, dadih, quickbread,choc ganache, choc truffle dan banyak lagi. Seriously, guna mikkae cacao powder, bantu dessert rasa lebih sedappppp!!

As skincare – masker muka,tangan,badan, scrub, dll

Coming soon insyaAllah mommy keluarkan mikkae chewable perasa coklat dan minuman susu kambing perasa coklat menggunakan Mikkae Cacao Powder

Mikkae Cacao Powder – 100% serbuk cacao tanpa gula,Tinggi anti-oksidan dan vitamin,Sumber hebat untuk magnesium, potassium, iron dan kalsium,Raw superfood!

Mikkae Cacao powder.. Semestinya CACAO powder pilihan lebih baik berbanding COCOA.





MIKKAE CHOCOLATE DRINK (minuman coklat 3 in 1)
Sample of 4 sachets per set
Size 30g OR 15g x2
Retail RM2.50 per satchets
Masih dalam phasa untuk penambahbaikan.

Minuman koko pracampuran. Hanya tambah 200ml air ke dalam 1satchets (15g x 2) Mikkae Chocolate. Enjoy hot/cold.
Tanpa pengawet dan dan pewarna tiruan
Contain premium cacao and high premium quality full cream milk powder and golden caster sugar. Less sweet
The cocoa is 100% Mikkae Cacao with exceptional pure and intense flavor,
Provides daily energy





PREMIUM ROASTED PISTACHIOS 
Pistachios atau kita panggil kacang cerdik ni cukup segar dan fresh, crunchy tau. Tak lemau-lemau. Enak dimakan begitu sahaja atau disaluti kurma dan coklat. Nak tabur atas kek ke kek batik ke semua sedap.
 Sekarang ROASTED PISTACHIOS ini dijual dengan HARGA PENGENALAN ! Beli 3 pek 115g Roasted Pistachios hanya pada harga RM 39 SAHAJA


No comments: