Sunday, June 2, 2019

MIKKAE COOKIES CHOCOLATE CHIP WITH NUTS


Apabila dapat free gift cookies (Mikkae Cookies -Chocolate Chip with Nuts) dari founder susu kambing MIKKAE, che kak makan sorang je kat opis.

Minggu lepas che kak beli cookies sepeket je. Sebab puasa, che kak bawa balik ke rumah. Lepas berbuka puasa, che kak kasi anak sorang satu. Seandainya tak puasa pun segan nak makan kat opis. Takut ada sisa cookies kat celah bibir. Kahkahkah.

Anak suh order cookies lagi. Sedap sangat katanya.

Adusss.. Tak sampai hati nak tolak permintaan anak-anak. Ada yang tak sempat merasa cookies. Jadi che kak order lagi hari ni.
Bab makan, che kak tak berkira harga sebab che kak memahami setiap titik peluh dan harga barang si peniaga.

Anak nak makan, lagi la che kak tak berkira.

Memang mahal cookies ni sebab guna bahan-bahan premium seperti La Belle andaine butter, golden brown sugar, valrhona & Callebaut Choc, no egg. Takde telur sebab takut ada yang alergik telur.

Founder buat sendiri dengan penuh kasih sayang.
Kalau rasa mahal, boleh je buat sendiri. Itupun kalau rajin la. Kalau ada penyakit malas dan tak pandai macam che kak, telan air liur je la ye.

Mommy Noah buat cookies secara kecil-kecilan.  Jadi, kena order awal-awal.

🎀Retail Normal Price 1 packet RM6.
🎀Offer Set of 3 packets= RM15.90 (NP RM18)
🎀Suitable as gift (Set of 3packs = 50g x 3)


HARGA RUNCIT PRODUK MIKKAE 1 JUN 2019 - 31 AUGUST 2019

MIKKAE MILK POWDER (serbuk susu kambing asli)

1 canister 250g RM35
1 pek 500g RM69. Offer RM65

SPECIAL : 8pek 500g + FREE 1pek 500g + FREE 1 Chewable
RM552 postage flatrate RM8 (SM) RM15 (SS)

COMBO I - RM80 freepos freechewable
1 PEK 500G + 1 pek kurma mariami

COMBO II -RM110 freepos freechewable
1 PEK 500G + 1 pek kurma mariami + 1 pek kurma ajwa

COMBO III -RM150 freepos freechewable
2 PEK 500G + 1 mikkae chewable

COMBO IV -RM290 freepos freechewable
4 PEK 500G + 1 mikkae chewable

🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
MIKKAE HEALTHY SNACKS

Kurma Mariami 1pek RM15. Beli 15pek free 1pek
Kurma ajwa 1pek RM30. Beli 5pek free 1pek

Mikkae Cookies 1pek RM6.
Offer 3 pek RM15.90

Combo Special I RM25 freepos
Mikkae Cookies 2pek + Kurma Mariami 1 pek

Combo Special II RM55 freepos
Mariami  1 + Ajwa 1 + Pistachio 1 + MikkaeCookies 1

🍫🍫🥮🍩
MIKKAE CACAO POWDER
1 canister RM25

☕️☕️☕️☕️
Sample of Mikkae Choc Drink premix
1set ( 4sachets) RM5 (normal price RM10)

MIKKAE CHEWABLE
1bottle RM49 freepos
Twin bottle RM90 free pos

Harga diatas valid untuk semenanjung Malaysia
Tambahan RM4-RM8 untuk sabah sarawak.

Ingin harga special. Daftar sebagai ahli/dealer dan nikmati potongan diskaun harga istimewa

Pesanan/Pertanyaan klik www.wasap.my/60133703161